Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Spider-Man Előrendelés Megjelenés Előtt Vásárlás

336

spider_man_vasarlas_elorendeles_01
.


.
Pókember egyike a legemblematikusabb szuperhősöknek, hála jellegzetes kinézetének, az átlagembereket idéző mindennapi problémáinak és szellemes megjegyzéseinek, melyeket a leghevesebb harcok során is úgy szórt, akár egy géppuska a golyókat. A több, mint 800 milliós összbevétellel büszkélkedő Pókember: Hazatérés lefektette az alapot egy igazán ütős videojáték adaptációhoz, melynek fejlesztésébe a Ratchet & Clank széria emlékezetes akciójelenetiről és fantáziadús kütyüiről ismert Insomniac Games vágott bele.
.
spider_man_vasarlas_elorendeles
.
A Spider-Man minden szinten teljesen hű a játék alapjául szolgáló képregényhez, így ugyanarra a könnyed hangulatú, ám időről időre komolyabb témákat is érintő stílusra számíthatsz, amit a közkedvelt Pókembertől már megszokhattál korábban. Természetesen a játék lehetőséget ad arra, hogy teljesen szabadon végighálóhintázz New York városán, melyben ugyanúgy megtalálhatók a Nagy Alma valós nevezetességei, mint a Marvel filmekből ismert jellegzetes fiktív épületek és helyszínek.
.
spider_man_vasarlas_elorendeles_02
.
A játék története nem kapcsolódik egyik Spider-Man filmhez vagy képregényhez sem, így akár a hálószövő karakterével még csak most ismerkedők is nyugodtan belevághatnak ebbe az emlékezetes kalandba. Természetesen nincs Pókember gonosztevők nélkül, ezúttal pedig a magukra Belső Démonként hivatkozó maszkos ellenfelek keserítik meg Peter Parker életét, akiket nem más irányít, minta az elképesztő képességekkel rendelkező Mr. Negative! Ez azonban még csak a jéghegy csúcsa, hiszen mellette rengeteg további jól ismert alvilági Marvel figura tűnik fel a játékban és a sztori is tartogat jó pár álleejtős pillanatot.
.
spider_man_vasarlas_elorendeles_03
.
Hogy az egész várost megvédhesd, szükséged lesz minden erődre és agyafúrtságodra, hiszen sokszor az ellenfelek többszörös túlerőben támadnak rád. A dinamikus harcok során lehetőséged nyílik arra, hogy az öblös pofonok kiosztásának szünetében különböző kütyüket használj, melyekkel megzavarhatod ellenfeleidet, sőt akár nagyobb társaságokat is lebéníthatsz egyszerre. Emellett bevethetsz egyedi pókruhákat is, így nem csak a karakter kinézetét változtatod meg, de egyben különleges képességeket is megnyitsz a különféle ruhadarabokkal.
.
spider_man_vasarlas_elorendeles_05
.
Természetesen nem minden esetben a nyílt támadás a legcélravezetőbb, éppen ezért a játék lehetőséget nyújt arra, hogy opponenseidet az árnyékokból, lopakodva szedd le egyesével. Kizárólag rajtad múlik, hogy miképp véded meg New Yorkot a martalócoktól, de akármelyik utat is válaszd, garantáltan első osztályú szórakozásban lesz részed a kizárólag PS4-en elérhető Spider-Man-el!
.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2018-08-23 11:57:30
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére