Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


South Park: Stick of Truth előrendelés, előrendelői ajándékokkal

2202

A milliókat megbotránkoztató, és persze legalább ennyi embert hétről hétre elszórakoztató South Park sorozat eddig nem bővelkedett játékadaptációkban, pedig ebben a szigorúan felnőtt nézőknek szóló rajzfilm-sorozatban rengeteg lehetőség lenne erre! A szerepjáték-rajongók és a South Park sorozatot kedvelők most duplán örvendezhetnek, hiszen idén márciusban nem akármilyen SP-játék érkezik: az Obsidian által készített Stick of Truth a legmerészebb álmainknál is többet kínál majd!


A régóta készülő South Park: Stick of Truth egy izgalmas kalandtúra lesz South Park semmihez sem hasonlítható világában. Az Obsidian Games (veterán RPG-fejlesztők) csapata a sorozat létrehozóival (Trey Parker és Matt Stone) szoros kapcsolatban voltak, amikor létrehozták a játék alapjait. A tartalmas szerepjátékban minden és mindenki megjelnik majd, aki komolyabb szereppel bírt a South Park tévésorozat története során: a leghíresebb fazonok (Kula Bácsi, Jézus, Mr. Garrison, Randy, stb) , a legismertebb ellenfelek (Scott Tennorman, az Ötödikesek, a hajléktalanok, a vörhenyesek, a Mongólok, stb...) egyaránt szerepelnek az összetett harcrendszerrel rendelkező szerepjátékban, ahol egy-egy karakter más és más kasztba tartozik majd, így kiegészítve az általunk alakított "Új Srác" képességeit. A játékben teljesen bejárhatod majd South Park városát - ez egy olyan új funkció, ami arra késztette a tévésorozat alkotóit, hogy életükben először leüljenek, és valóban fizikailag elhelyezzék a tévében annyiszor látott épületeket egy térképen: egészen eddig ugyanis csak úgy a semmiben lebegett minden, konkrét elrendezés nélkül. A fejlesztők és a sorozat készítői között nagy az együttműködés: felügyelve volt minden párbeszéd, visszatérnek a tévéből megszokott angol szinkronhangok, és az összes küldetés megfelel majd a South Park elborult hangulatának!

South Park Stick of Truth elorendeles

Talán mondanunk sem kellene, de azért fontos megjegyezni: a rajzfilmes külső egy szemtelen, semmit és senkit (sem vallást, sem népcsoportot) nem kímélő játékot sejtet. Ha a fekália, a káromkodás, az agresszió számodra túl sok egy szatírikus játékban, akkor messziről kerüld el ezt a South Park játékot, hiszen ez a videojáték is kifejezetten az erős idegzetű, a South Park trükkjeit és poénjait már ismerő felnőtt játékosoknak lett kitalálva!ELŐRENDELŐI AJÁNDÉKOK ÉS A GYŰJTŐI KIADÁS TARTALMA:

Előrendelőink egy rakás extrát kapnak, így ezúttal is érdemes lesz nálunk előrendelni a South Park: Stick of Truth-t! Az első ötven előrendelő Eric Cartmanes mini-hangszórót kap (a hang konkrétan Cartmanből érkezik) (Frissítve: ez az ajándék már előrendelésben elfogyott, az első ötven előrendelőnk megkapja azt!), továbbá minden előrendelőnknek South Park: Stick of Truth posztert adunk ajándékba. Még nincs vége az extráknak: ezekhez a bónuszokhoz két ajándék DLC is csatlakozik: a The Ultimate Fellowship DLC csomag és Samurai Spaceman DLC csomag egyaránt jár az előrendelt példányokhoz!

Stick of Truth DLC 01
Stick of Truth DLC 02


Ha pedig igazán komoly South Park-rajongónak tartod magad, akkor ne habozz, és rendeld elő rögtön a limitált példányszámban kapható Grand Wizard editiont, amiben South Park térképe, az előbb említett DLC, illetve egy 15cm-es Varázsló Eric Cartman figura is megtalálható - ez utóbbi pompásan mutat majd a többi relikvia mellett a polcodon!

Megjelenés március hetedikén, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re!

SP Stick of Truth Grand Wizard Edition


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-02-07 09:40:03
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére