Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


E3 2013: Sony konferencia - összefoglaló

1457
A Sony E3-as konferenciája ezúttal lényegretörő volt, és megtudhattuk a legfontosabb infókat a gépről, illetve új játékvideókat is kaptunk - köztük olyan nagy nevekkel, mint például a régóta várt, immáron teljesen átnevezett Final Fantasy Versus XIII. De lássuk, hogy pontosan miről is van szó!

PLAYSTATION 4: 399 EURÓ, 2013-AS MEGJELENÉS, NINCS DRM

A korábban már bemutatott PlayStation 4 konzolról sok mindent lehetett tudni, de a külsejét, megjelenési dátumát, illetve a gép árát nem: egészen mostanáig. Kezdjük a gép árával: európban 399 euróba fog kerülni a masina. Hardveres fronton nem lesznek korlátozások: nem szükséges az internetkapcsolat a játékok használatához (kivéve persze, ha multizni szeretnél), és nincs megkötés a használt játékok eladásával/megvásárlásával kapcsolatban sem. A PlayStation Plus előfizetés megmarad, a PS3 és PS Vita mellett ezentúl PS4-re is érvényes lesz - az online játéknál pedig egyenesen kötelezővé válik majd. Cserébe azonban nem csak multizni tudsz majd, hanem ingyen játékokhoz is hozzájuthatsz: PS4-en elsőként a DriveClub jár majd a PS Plus előfizetés mellé.Mindezek mellett megismerhettük a PlayStation 4 végleges külsejét is: a Sony ezúttal sem elégedett meg az egyszerűséggel, és az eleganciát egy egészen érdekes, enyhén döntött dizájnnal párosította. A PlayStation 4 megjelenésére már nem kell annyira sokat várni: bár a Sony nem mondott hónapra pontos dátumot, azért ismételten megerősítették a 2013-as megjelenést.

JÁTÉKKÍNÁLAT: FELTÁMADT A FINAL FANTASY VERSUS XIII ÉS JÖN AZ ÚJ KINGDOM HEARTS

Kezdjük a japán játékbejelentésekkel az estét: a SQUARE ENIX a jelek szerint elkötelezte magát a Sony támogatása mellett - ez a PS3 japán teljesítménye alapján persze egyáltalán nem számíthat meglepő fordulatnak. Az eredetileg 2006-ban "Final Fantasy Versus XIII" címen bejelentett új FF-játék most át lett nevezve: az új cím nemes egyszerűséggel FINAL FANTASY XV lett - és PlayStation 4-re érkezik. A Final Fantasy XV többet merít az akciójátékok és a platformjátékok műfajából, mint bármelyik korábbi FF, ennek megfelelően jóval dinamikusabb csatákra és sztorira lehet majd számítani, ahogy az a lenti videón is jól látszik. Mindezek mellett pedig bejelentettek két további PS4-es játékot: az MMORPG műfajba tartozó Final Fantasy XIV: A Realm Reborn is jön az új Sony-konzolra, illetve exkluzív lesz a KINGDOM HEARTS 3, ami hosszú évek kézikonzolos kitérői után végre visszatér a nagygépekre, nem is akárhogyan!A más konferenciákon már látott játékok (WATCH DOGS, ASSASSIN'S CREED IV: BLACK FLAG) mellett néhány új PS4-es játékok is bemutatkozott. Itt van például a Mad Max, amit a Just Cause fejlesztői készítenek, bár egy rövid teaser traileren túl nem sokat tudtunk meg a konkrét játékmenetről és a stílusról. A korábban csak PS3-PSP/PSV portolással foglalkozó Ready at Dawn most már felkészült a saját projectek készítésére is: az új PS4-es játékuk címe THE ORDER: 1886. Egy látványos - a játék grafikus motorjával készített - trailer mutatta be, hogy még mindig fergeteges móka a tizenkilencedik században szörnyekre vadászni!A Sony persze nem csak és kizárólag a PS4-re koncentrál: lesz még elég cím PlayStation 3-ra és PS Vitára is. Idén érkezik a PS3-ra a GRAN TURISMO 6, a héten debütáló THE LAST OF US, és még az ősszel megjelenik a Quantic legújabb játéka, a BEYOND: TWO SOULS is - persze mindezek mellett megemlítették még a Batman: Arkham Originst vagy a Grand Theft Auto V-öt is. Mindezek mellett a Sony eltökélten futtatja tovább a PlayStation Vita konzolt is: az idei évben 86 játék fog megjelenni a hordozható masinára. Végezetül láthattunk még jópár PS4-es indie játékot is: ezek többségében vagy PS4-re, vagy PC/PS4 párosra készültek: ha az ilyen jellegű játékokat kedveled, akkor a Sony üzenete egyértelmű: ez a konzol lesz az optimális választás számodra.
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-06-11 09:58:30
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére