Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


E3 2012: Sony Konferencia - összefoglaló!

1394


Az idei Electronic Entertainment Expo konzolgyártói közül a Sony másodiknak jelentkezett saját konferenciájával, ahol a középpontban a 2012-ben roppant sikeres, egyre népszerűbb konzoljuk, a PLAYSTATION 3 volt - hihetetlen minőségű játékokat láthattunk tőlük a show-n, továbbra is megéri majd a fekete masina tulajdonosának lenni, hiszen a Sony belsős fejlesztései elképesztő minőséget képviselnek. De ne is húzzuk tovább az időt, lássuk miről is van szó!


A Jak and Daxter és az Uncharted sorozatokkal már hatalmas sikereket elért Naughty Dog csapata idén egy teljesen új játékkal jelentkezik, ami a poszt-apokaliptikus témát dolgozza fel, ezúttal a megszokott körítéstől alaposan eltérő módon. A Naughty Dogra jellemző ügyes párbeszédek, elegáns tálalás mellett már azon sem szabad meglepődni, hogy a játék valami eszméletlenül jól néz ki: a csapat nem elégedett meg az Uncharted 3 bődületesen magas grafikai színvonalával, és tovább emelte azt. A The Last of Us valamikor 2012 végén érkezik majd, ha minden jól megy.


A Sony Santa Monica stúdiója a God of War 3 megjelenése óta csöndben dolgozott a sorozat következő felvonásán. A történet előzményeként szolgáló God of War: Ascension egy olyan időszakban játszódik, amikor Kratos még nem volt volt az a hatalmas erejű, megkeseredett karakter, mint a trilógia további részeiben - ennek ellenére már az Ascensionben is fergetegesen harcol, brutális kegyetlenséggel és elképesztő dinamizmussal. A grafikus motor még látványosabb harcokat pakol a képernyőre, a támadások súlya, ha lehet, még nagyobb: a látottak alapján nem kell majd csalódnunk a játékban.


A Heavy Rain óta egy szupertitkos fejlesztésen dolgozott a Quantic Dreams csapata is: csak azt tudtuk látatlanban is
megmondani, hogy a roppant ambíciózus David Cage nem fog megelégedni egy egyszerű, hétköznapi játékkal - a Sony E3-as konferenciáján azonban végre kiderült, hogy milyen játékot várhatunk a csapattól. A Quantic új játéka a BEYOND címre hallgat, a történet főszereplője pedig egy fiatal hölgy, aki egy természetfeletti erővel van kapcsolatban. Ez az erő nem kerülte el a hatóságok figyelmét sem - a kalandunk során pedig folyamatos menekülésre kényszerülünk majd, bár a videó alapján nem biztos, hogy végig mi leszünk a vad, a hatóságok pedig a vadász - az általunk használható különleges képességek repertoárja igen szélesnek bizonyul majd.


m, a Sony két fontos címmel jelentkezett a hordozható konzol tulajdonosai számára. Az első a PlayStation 3-ra és Vitára egyaránt megjelenő PlayStation All-Stars Battle Royale, ami a híresebb játékhősöket ereszti össze egy bunyós játékban, méghozzá igen látványos grafika és hangulatos játékmenet mellett. Ebben a játékban a két konzol tulajdonosai egymás ellen is játszhatnak majd, illetve a Vitán folytatható lesz a PS3-on esetleg félbehagyott játék is. A másik, ennél valamivel komolyabb meglepetés a Ubisoft részéről érkezett: készül Vitára az Assassin's Creed III-at kiegészítő Assassin's Creed 3: Liberation, aminek semmi oka nincs a szégyenkezésre: ötletes főszereplő, látványos grafika, asztali konzolokon is lazán bevállalható tartalom vár majd a PS Vita-játékosokra! Megjelenés október harmincegyedikén!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-06-05 09:46:58
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére