Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ratchet and Clank: All 4 One ismertető, előrendelési akció

1225


Az Insomniac Games csapata ezúttal is kitett magáért, és az új Resistance mellett idén egy teljesen új Ratchet and Clank játékkal is kedveskednek a PlayStation 3-tulajdonosok számára. Az előző epizódoktól eltérően azonban most egy időtlen rész következik, ahol a hangsúly a csapatmunkán lesz, többek között. Csapatmunka? Igen: a játékban lehetőség lesz kooperatív játékra a barátainkkal, ismerőseinkkel - de persze azok is végig tudják majd játszani a történetet, akik szeretnének egyedül játszani. A Ratchet and Clank: All 4 One hozza emellett a szokásos magas minőséget, fergeteges humort, izgalmas pillanatokat - így az egész család szórakozása lesz. A játék október huszonegyedikén jelenik meg, előrendelőink pedig ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba! Nézzük is meg, mik a játék legfőbb tulajdonságai!

  • Ratchet és barátai visszatérnek! A Ratchet and Clank: All 4 One immáron a tizedik Ratchet-játék, ami idõtlen szórakozást nyújthat fiataloknak és idõsebb játékosoknak egyaránt. A Ratchet and Clank: All 4 One abból a szempontból különleges, hogy teljes egészében komoly multiplayer támogatással érkezik - a kedvenceink ezúttal egymást segítve jelennek meg a játékban!
  • Egyedi, co-operatív multiplayer játékmódok: A Ratchet and Clank: All 4 One-al játszva dönthetsz úgy, hogy teljesen egyedül játszod végig ezt az új kalandot, de kérheted a barátaid, ismerõseid segítségét is: ekkor a játék egy dinamikus kooperatív élményt kínál, amiben a játékosok szabadon jönnek-mennek, hogy közösen oldják meg a felmerülõ problémákat, logikai fejtörõket, vagy éppen legyõzzék az ellenségeket! Újszerû élmény a szériában, ami összehozza a játékosokat egy közös szórakozás erejéig!
  • Továbbfejlesztett grafikus motor: Az Insomniac Games csapata mindig is nagyon látványos, csili-vili grafikát volt képes prezentálni a Resistance és a Ratchet and Clank játékokban egyaránt, az idei részben azonban még a szokásosnál is komolyabb látványvilágra kell számítani. A rajzfilmszerû, fiatalabbaknak is szóló látvány persze megmaradt, de ez nem akadályozta meg a fejlesztõket abban, hogy a PLAYSTATION 3 képességeit maximálisan kihasználják.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-10-13 01:40:19
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére