Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Killzone 3 előzetes, előrendelési akció!

2387

KILLZONE 3 PS3

Amikor a Microsoft az Xbox konzolt egy belsőnézetes lövöldözős játékkal jelentette meg, és az a bizonyos Halo hatalmas sikerré vált, egyre nagyobb nyomás nehezedett a Sony-ra, aki azelőtt a PlayStation 2-es konzolon egyáltalán nem készített, finanszírozott FPS játékot. Szükség volt tehát egy játékra, ami ilyen stílusú, és elég jó - ráadásul belsős, PlayStation 2-exkluzív játék. Ez a játék az az első Killzone lett, amit bár nem fogadott egyöntetű anyagi és kritikai siker, mégis egy olyan egyedi látványvilágú, jól működő multiplayerrel felszerelt játékká vált, aminek kialakult egy rajongótábora - és a második résszel tovább bővült, hiszen a Killzone 2-t hatalmas várakozás előzte meg a minden eddiginél komolyabb grafikája miatt.

A Killzone harmadik része a történet szempontjából pontosan ott folytatódik, ahol az előző rész abbamaradt: a Special Forces elitalakulata kíméletlen csapást mért a Helghast birodalomra azok szülőbolygólyán - most a harmadik részben egy igen kíméletlen szituációban találják magukat főhőseink. A probléma az, hogy bár a hadsereg vezetőjét legyőzték, az utánpótlást szállító hajókat elpusztította a Helghast hadsereg, így most a belviszályoktól sújtott bolygón, egy kietlen, ellenséges környezetben találják magukat katonáink, ráadásul utánpótlásra vagy menekülésre nincs semmilyen esélyük. Hogyan tudnának megmenekülni végül? Ezt a Killzone 3 kampányának végigjátszásakor fogjuk megtudni - az alaphelyzet alapján tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy egy nagyon bátor, új stílusú megközelítésnek lehetünk tanúi. A Killzone sorozat mindig is híres volt arról, hogy a helyszínek csodálatosan néznek ki, és süt róluk a különleges stílus: sajnos a Killzone 2-ben a fejlesztők nem tudták annyira kiélni magukat, hiszen leginkább a katonai komplexumok kietlen világában kóboroltunk, és nem annyira sikerült változatos helyszíneket kialakítani. Ez szerencsére megváltozik a Killzone 3-ban, hiszen itt a bolygót sokkal közelebbről ismerjük meg, és bejárhatjuk a kietlen havas tájakat, a melegebb övezeteket és egy-egy igazán extrém helyszínt is - és persze most is fogunk találkozni a civilizáció jellegzetes helyszíneivel is, tehát sokkal változatosabb kalandra kell számítani a Killzone harmadik részében.


Ha kritika érte a Killzone 2-t, leginkább azt lehetett felróni a játéknak, hogy túlságosan szűk térben mozoghattunk, túlságosan egysíkú környezetben. A környezeten, ahogy arról az előző bekezdésben mi is beszámoltunk, már sikerült változtatni, így ez mindenképpen változatosabb lesz - de javult a mozgásterünk is, legalább másfélszer, de néhol többször akkora szabad területeket járhatunk be, és úgy általában kevésbé érezhetjük majd bezárva magunkat: elegendő frusztráció lesz az a tény, hogy csapatunk az ellenséges környezetben, egy másik bolygón ragadt, mindenféle utánpótlás reménye nélkül. A Killzone 2 csodálatos, mai napig szinte semmi által meg nem közelített grafikai teljesítményét sikerült a fejlesztőcsapatnak szinte megkétszerezni: ennek köszönhetően nem csak a grafika lett még csinosabb, de olyan extra funkciókat eredményezett, amelyek korábban nem szerepeltek a játékban. Ilyen a co-operatív játékmód megjelenése: a kampányt immáron osztott képernyős co-op módban is végig tudjuk játszani - ez egy sokat hiányolt lehetőség volt a második rész megjelenésekor. A Killzone 3 támogatja most már a 3D-s üzemmódot is, ami pedig azt jelenti, hogy a megfelelő 3D-s tévével felszerelt játékosok minden eddiginél immerzívebb, gyönyörűbb látványban részesülnek majd. Természetesen a fejlesztők tovább csiszolták az online játékmódokat: a KZ2-ben rengeteg jó ötletet valósítottak meg, így egyértelműen minden adott arra, hogy hosszú hónapkon át szórakoztató multiplayer kerüljön a harmadik részbe is - változatos, kibővített fegyverekkel, még több lehetőséggel, és színesebb, jobb pályákkal. A Guerilla Games úgy néz ki, hogy új mérföldkőt készít a belsőnézetes lövöldözős játékok piacán, az összes kritikára hallgatva minden lehetséges módon jobbá tették a KZ3-at, mint az előd volt: a PlayStation 3-exkluzív játék európában február huszonötödikén jelenik meg, előrendelőink pedig ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba!

>> KILLZONE 3 PS3 ADATLAP, ELŐRENDELÉS
(Killzone 3 megjelenés: 2011.02.28)


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-01-14 14:22:53
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére