Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


DC Universe Online ismertető, előrendelési akció

2418
DC UNIVERSE ONLINE
(Sony Online Entertainment, PS3, 2011.01.14)

Az elmúlt évtized a számítógépes játékok piacán leginkább a masszívan online multiplayer játékok térhódításáról, megjelenéséről szólt. Ezek olyan szerepjátékok vagy akciójátékok többnyire, ahol a hangsúly azon van, hogy egyetlen világ adott, amiben több tucat, több száz, több ezer játékos egyszerre létezik karakterével, egymás ellen vagy éppen egymást segítve próbálnak boldogulni. Fantasy, science fiction, horror: gyakorlatilag bármilyen témában és bármilyen stílusban találni manapság már egy nekünk kedvező MMO játékot: a most következő fejlesztés azért különleges, mert a DC képregénykiadó világában játszódik, egy igazán különleges helyen.A fejlesztő pedig nem más, mint az a Sony Computer Austin, akiknek több online pécés szerepjátékot köszönhettünk már az elmúlt években, ezek a veterán fejlesztők tehát tudják, hogy hogyan kell jó és népszerű MMO fejlesztést megjelentetni. 

 
A Sony 2008-ban jelentette be, hogy készül az a DC Universe online, amit a Sony Online Entertainment veteránjai (olyan nevekre kell itt gondolni, mint Shawn Lord, vagy az EverQuest című klasszikus szerepjátékért is részben felelős Chris Cao) a DC kiadó legnagyobb kreatív elméivel közösen fejlesztenek. A DC Universe online egy PC-re és PlayStation 3-ra egyaránt megjelenő online akció-szerepjáték lesz, amiben a játékosok készíthetnek egy saját karaktert, és saját képességekkel, színekkel, kosztümmel láthatják el, majd útnak indulhatnak ebben a különleges világban, hogy híressé tegyék frissen megalkotott hősüket. A játék története nem éppen mindennapi: Lex Luthor betekintést nyert a jövőbe, amiben Brainiac (a Superman szülőbolygójáról származó kíméletlen gyilkológép és tudós) különleges kristályaival folyamatosan elszívta a földön lévő szuperhősök erejét, és saját gonosz hadsereget hozott létre, aminek következtében a Justice Leage, Batman és Superman, és az összes általunk ismert szuperhős elbukik a gonoszokkal szemben. Lex talált megoldást erre, és ellopta az említett eszközt, majd a föld légterébe engedte a módosított változatát a szernek: ennek következtében "hamarosan" több száz ezer új szuperhős fog létrejönni a hétköznapi emberekből, hogy sikerrel vegye fel a harcot a Föld az idegen invázió ellen. Ez tehát a DC Universe Online sztorija, ami remekül megmagyarázza azt, hogy hogyan is lehetnek ennyien a játékosok által teremtett szuperhősök. Az akciódús, megannyi küldetéssel, csapatjátékos igénylő feladattal, kemény főellenségekkel telített játékban az lesz a legérdekesebb is egyben, hogy a játékosok által irányított és nevelgetett hősök mellett szerepelnek majd a DC univerzum hősei is, tehát ha jó helyen vagyunk jó időben, akkor találkozhatunk a legnagyobb nevekkel. Olyanokra kell itt gondolni, mint Aquaman, Batman, Black Canary, Brainiac 5, Flash, Martian Manhunter, Robin, Superman, Supergirl, Wonder Women vagy ép Zatanna - és természetesen a neves gonoszok is megtalálhatóak lesznek a játékban.

Nagyon úgy néz ki tehát, hogy a PlayStation 3-as DC Universe Online egy igazi csemege lesz azok számára, akik csak egy kicsit is kedvelik, ismerik a DC képregények valamelyikét: most belecsöppenhetnek ebbe a különleges világba, akár új barátokat is szerezhetnek a játékban, és hatalmas kihívásokat győzhetnek le közös erővel egy egyre keményebb főhőssel a tarsolyukban. A játék megjelenése január tizennegyedikén esedékes - a Konzolok Szervizén pedig előrendelhető, ekkor ingyenes házhozszállítást adunk ajándékba! FONTOS: a játéknak havidíja van, mégpedig 15 euró / hónap.

DC UNIVERSE ONLINE PS3 ADATLAP, ELŐRENDELÉS
(DC Universe Online megjelenés: 2011.01.14)


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-01-08 11:07:49
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére