Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Karácsonyi vásárlási tanácsadó - PS3

1646
Aktuális összefoglalónkban szeretnénk megkönnyíteni mindenki számára a karácsonyi ajándékvásárlást. Videójátékokból hatalmas választék akad minden évben, és legyünk őszinték: ki tudna kiigazodni egykönnyen a rengeteg új játékmegjelenés között? Itt az Xbox 360, a PlayStation 3, illetve a Nintendo Wii tulajdonosok számára mutatjuk be a legjobb játékokat - ez jelenleg a három aktuális asztali konzol, amelyekre folyamatosan és rendszeresen jelennek meg jobbnál jobb játékok. A felépítés a következő: különböző kategóriákra bontottuk a játékokat, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy fiatalabb játékosok, tinédzserek, vagy éppen felnőtt játékosok részére vásárolunk majd játékot ajándéknak - így az ajánlott életkor és a játékok stílusai között is különbséget teszünk. Nézzük tehát, hogy milyen játékokat érdemes ajándéknak vásárolni a 2010-es kínálatból!CALL OF DUTY BLACK OPS
( 18 éven felülieknek, FPS, PlayStation3, PC)

A Call of Duty sorozat még PC-n indult hódító útjára, és közepes sikerek után senki nem gondolta volna, hogy néhány epizóddal és jó pár évvel később már a világ egyik legjobb és a legnépszerűbb FPS sorozatává válik majd. A Modern Warfare után azonban pontosan ez történt, az idei évben pedig a Treyarch fejlesztői mutathatták meg, hogy ők is képesek egyedi környezetben játszódó, izgalmas kampányt készíteni. A Black Ops a hidegháború alatt játszódik, és válogatott küldetésekben meséli el egy elitalakulat kegyetlen és erőszakos kalandjait - szigorúan az idősebb közönség számára szól a játék, ők viszont nagyon élvezni fogják. A kampány végigjátszása után pedig természetesen ezúttal is lehetőségünk lesz a többjátékos móddal szórakozni, hosszú, hosszú hónapokon át: a Call of Duty multi játékmódjai tradícionálisan hosszú évekig aktív játékosközösséget csalogatott magának.

CASTLEVANIA: LORDS OF SHADOW
( 16 éven felülieknek, hack'n'slash / kaland, PlayStation 3 )

A Castlevania sorozat még a NES/SNES időkben számított igazán ismert szériának, és a több tucatnyi rész mindegyike képes volt hozni azt a különleges dark fantasy hangulatot, amivel megismertük a játékot. Vámpírok, zombik, misztikus ellenfelek, és egy vámpírvadász Belmont - ez volt az a recept, amit minden játék felhasznált. Sokáig nem tudtak három dimenziós játékot készíteni a Castlevania sorozaton belül, ezt az átkot azonban a MercurySteam fejlesztői sikeresen meg tudták törni, a Metal Gear Solid által elhíresült Hideo Kojima tanácsaival és utmutatásaival. A Castlevania a God of War és a Devil May Cry stílusára emlékeztető akció-kaland, fejtörőkkel, igen széles eszköztárral, változatos fegyverekkel, és egy igazán emlékezetes, látványos atmoszférával, környezettel. Ilyen sötét hangulatú, egyedi tempójú és különleges fantasy hack'n'slash szökőévente jelenik meg - ha csak egy kicsit is vonzódunk a stílushoz, akkor nem szabad kihagyni.

ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD
( 18 éven felülieknek, akció-kaland,  PlayStation 3 )

A Ubisoft minden generációban szeretett kisérletezni, hátha egy igazán nyerő széria lesz az eredmény: az előző generációban így sikerült feléleszteniük a Prince of Persia sorozatot, most pedig létrehozták az Assassin's Creedet, amely titkos rendek történelmi helyszíneken és a múltban játszódó összecsapásaira helyezik a hangsúlyt. Az első részben a keresztes háborúk idejében voltunk, a második rész pedig a középkori Itáliába kalauzolta el a játékosokat - a Brotherhood egy harmadik rész (bár számozás nélkül), ami Ezió kalandjait folytatja, aki egy minden eddiginél kegyetlenebb és veszélyesebb harcra készül a szintén középkori Rómában a templomosok ellen. A játék az új helyszín és a tovább finomított játékmenet mellett ezúttal nagy újdonságként többjátékos játékmódot és bámulatos grafikát tartalmaz. A multiplayerben egymásra vadásznak a játékosok, az izgalom pedig az, hogy mindenkinek megadott célpontja van - mi pedig beolvadhatunk a tömegbe, hogy a legváratlanabb pillanatban ugorjunk rá a prédánkra....

FIFA 11
( bármilyen korosztálynak , foci, PlayStation 3 )

Ahogy már egy ideje minden évben, úgy idén is megjelent az éppen aktuális FIFA epizód - ezútal a FIFA 11. A fejlesztők idén is gondoskodtak arról, hogy a lehető legtöbb újítás kerüljön bele a játékba. A javított mesterséges intelligencia és a még tovább finomított grafika, és persze a 2010-es focicsapatok adatai és játékosbázisa mellett a játékban lehetőségünk lesz saját csapataink testreszabására, a fiatal focisták beválogatására. A fejlesztők idén nagy hangsúlyt helyztek arra, hogy lemodellezzék a tehetséges és a kevésbé tehetséges játékok közti különbséget - a legjobbak sokkal látványosabb cseleket hajtanak majd végre, és a kapura is sokkal veszélyesebbek lesznek hétköznapibb társaiknál. A FIFA 11 megfelelő ajándék lehet számodra, ha van a családban focirajongó fiatal, vagy szülő - egy gépen többen is játszhatnak vele, így házibulik és egyéb összejövetelek alkalmából is lehet majd játszani vele. A FIFA folyamatosan egyre jobbá és jobbá válik - idén egyértelműen a legjobb játék, amit a műfajban találhatunk.


NEED FOR SPEED: HOT PURSUIT
( 12 éven felülieknek, autóverseny,  PlayStation3, PC )

Az idei karácsonyi szezon nem maradhat dögös és pörgős autóversenyek nélkül. A szezon legnagyobb pozitív meglepetései közé egyértelműen a Need for Speed: Hot Pursuit került. Az Electronic Arts a 90'es években indított sorozata pár éve nagyot vesztett a népszerűségéből, hiszen az újabb NFS játékok egyre távolabb kerültek attól, ami miatt annyira szerettük őket. Az EA ezt sikeresen felismerte, és megbízta az árkád autóversenyek császárait, a Criterion Games fejlesztőcsapatát, hogy készítsenek el egy olyan NFS játékot, ami végre visszatér a régi elődök hangulatához. A "Hot Pursuit" nem akar éjszakai autóversenyzést vagy profi szériaversenyeket kínálni: ebben a játékban dögös és roppant drága sportkocsikkal versenyezhetünk majd a közutakon, a versenybe pedig általában beleszólnak majd a rendőrök is, kocsikkal, helikopterekkel, barikádokkal. Magas tét, eszméletlen tempó, hatalmas ütközések - csodálatos grafika, és tartalmat multiplayer játékmódok: erről szól a játék.

HEAVY RAIN
( 18 éven felülieknek, kalandjáték, PlayStation3)

Vannak olyan videójátékok, amelyek egész egyszerűen nem nevezhetőek már hagyományos játéknak, annyira mást szeretnének elérni. A Heavy Rain is ilyen. A Quantic Dreams csapata nem teketóriázott, és elkészítették egy újabb mesterművüket, amely egy különös sorozatgyilkosságot mutat be egy rakás, látszólag egymástól teljesen független életet élő ember szemszögéből. A történetben többször választhatunk majd, és a cselekedeteinktől függ majd az is, hogy vajon milyen irányba halad tovább a történet. A Heavy Rain megjelenése előtt sokan kételkedtek a játék sikereiben, idén azonban kiderült, hogy nem csak minőségileg, de eladási adatok szempontjából is egy igen népszerű, jól sikerült és párja nélküli videójátékról van szó. A Heavy Rain olyan ajándék, amit azoknak adhatsz, akik szeretnek sokat gondolkodni, imádják a thrillereket - merengős téli órákra pont ideális választás lesz - de szigorúan a felnőtt játékosoknak!


GRAN TURISMO 5
( bármilyen korosztálynak, autóverseny, PlayStation3)

A Sony ebben a generációban hosszú, hosszú várakozás után jelentette meg végre az idei karácsonyi szezonban az új autóversenyes játékát - a játékot, amire mindenki oly régóta várt, egészen az első Prologue változat megjelenése óta . A Gran Turismo 5 minden autó-rajongó álmát beteljesíti: dolgoznak végre a törésmodellen, nagyjából ezer autó irányítását ismerhetjük majd ki, átalakításra kerültek a jogsik is, hihetetlen mennyiségű extra tartalom került a játékba, változó napszakokban állhatunk rajtnak - és persze minden eddiginél bámulatosabbá vált a grafika. A Gran Turismo 5 online opciókkal, autóversenyekről, autócsodákról szóló csatornákkal próbálja összekötni a játékot és a filmezést - gyakorlatilag egy olyan játékról van szó, amelyre nem hiába várakoztunk ennyi éven át. A Gran Turismo tökéletes ajándék bármilyen rokonnak, ha csak egy picit is vonzódik az autóversenyes játékokhoz: ebben a játékban több száz órányi tartalom van, ezernél is több autóval, megannyi pályával és játékmóddal - igazi hosszútávú szórakozás! (Zenés ritmusjátékok, PlayStation 3, 12 éven felülieknek)
Természetesen a legjobb választások közé idén is a zenés ritmusjátékok tartoznak. Az egész család játszhat vele, semmilyen zenei illetve videójátékos "előismeret" nem szükséges hozzá - az egyszerű szabályokat néhány perc alatt megszokhatja bárki, és onnantól kezdve mehet a móka az egész téli szünetben! Az idei évben is három egymással rivalizáló játék jelent meg, választani pedig az alapján tudtok közöttük, hogy milyen zenei stílust kedveltek. A rockos vonalat ezúttal két játék is képviseli: a keményebb vonalra visszatérő Guitar Hero : Warriors of Rock, illetve az idén ismét újabb stílusú hangszereket bevető Rock Band 3. Azok, akik inkább az elektronikus zenéket és a hatalmas megamixeket kedvelik, idén nagyon jól járnak, hiszen nekik ott van a DJ Hero második része, ami javított grafikával, eszméletlenül jó zenékkel, sok-sok mix-szel szeretné szórakoztatni a játékosokat - gitár helyett persze ilyenkor egy keverőpulttal fogunk játszani. Minden játék csak úgy játszható többen, ha vagy átadogatjuk az eszközt, felváltva próbálkozva a dalokkal, vagy pedig több gitárt/dobszettet/dj keverőpultot veszünk, ekkor egyszerre több játékos is játszhat a megfelelő játékokkal. A Guitar Hero / DJ Hero / Rock Band sorozatok továbbra is a házibulik császárai - ajándéknak talán éppen ezért pont ideálisak!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-11-24 10:21:04
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére