Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Little Big Planet

1396
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A LittleBig Planet egy friss fejlesztőcsapat, a Media Molecule fejlesztése. A Media Molecule rövid tárgyalások után kezdte el fejleszteni a játékot, és a sikeres fogadtatás után a Sony számára egyre fontosabbá vált a project maga: így szépen lassan egy igen komoly fejlesztéssé alakult át az LBP. Mostanra, egy PSP változat és egy folytatás is készülődik, az MM tehát sikeres első játékot tett le az asztalra: a Little Big Planet-et. A játék ráadásul most már kapható Game of The Year kiadásban is, bónusz tartalommal!


Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A Little Big Planet egy platformjáték, amelyben általában az a lényeg, hogy az általunk irányított szereplők a pálya elejétől eljussanak a végéig. A kihívás általában az, hogy az ugrások és kapcsolók segítségével jussunk át a felmerülő akadályokon. A mókás játékmenet mellett a LittleBig Planet valami különlegeset is bevitt: bárki készíthet pályákat, és bárki letöltheti mások pályáit - így több mint egy millió plusz pályát játszhatunk ingyenesen! Természetesen van multiplayer is, akár négyen is játszhatunk.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


A Media Molecule által fejlesztett, a Sony által kiadott LittleBigPlanet már kapható üzletünkben akár személyes átvétellel, akár internetes megrendeléssel - utóbbi esetben a lenti linkekre kell kattintani a megrendeléshez.

A LittleBigPlanet két gépre is elérhető, az eredeti a PlayStation 3-ra megjelent változat, és megvásárolható még a PSP-s verzió is. A PS3-as változat Game of The Year kiadás, extra tartalommal.

LittleBigPlanet adatlap, megrendelés - PS3
LittleBigPlanet adatlap, megrendelés - PSP


Miért érdemes kipróbálni a játékot?

- A Little Big Planet konzolokon még sosem látott mennyiségű bónusz tartalmat kínál. A lelkes és kreatív játékosok gyorsan fejlesztői közösséget hoztak létre, akik rendszeresen csodás pályákat osztottak meg a többiekkel
- Ez a játék tipikusan az a fajta, amelyet egyedül is játszhatunk, ha éppen úgy tartja kedvünk, de legnagyobb ereje mégis abban rejlik, hogy akárki játszhat vele, a legkissebbektől a legidősebbekig. Sackboyék aranyosak, ugrándozni velük öröm, bárkik is legyünk.
- Az LBP bámulatos grafikával rendelkezik, amely komoly fizikai motorral bír - a legérdekesebb pályákon láthatott dolgokkal bizony sehol máshol nem találkozhatunk.


Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-15 12:50:31
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére