Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Naruto Ultimate Ninja Storm

2103
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Naruto Ultimate Ninja Storm a CyberConnect nevű csapat játéka. A fejlesztőket az előző generációs .hack// játékokból ismerhetjük – egy érdekes koncepciójú szerepjáték-sorozat volt, látványos grafikával és komoly mondanivalóval. A csapat ezúttal váltott, hiszen a Naruto nem saját termék, hanem a hasonló nevű manga és anime sorozat adaptációja, a fejlesztőktől talán már megszokott remek tálalásban.Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A Naruto Ultimate Ninja Storm egy külsőnézetes akciójáték, ahol Masashi Kishimoto híres, Magyarországon is kapható mangáját, vagy a tévében látott animéjét dolgozza fel. A széria első felét feldolgozó játékban megismerkedhetünk az összes fontosabb főhőssel, átélhetjük a legendás harcokat – ezúttal azonban a siker a mi ügyességünkön is múlik! A játék természetesen tartalmaz többjátékos játékmódokat is, de a hangsúly az egyjátékos részen van.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


A Namco Bandai által kiadott, a CyberConnect által elkészített Naruto Ultimate Ninja Storm már kapható üzletünkben, személyes átvétellel, vagy megvásárolható internetes rendeléssel is, a lenti linkre és a hozzá tartozó adatlapra kattintva.

Amíg a Naruto Ultimate Ninja Storm készülő folytatása már Xbox 360-ra is kapható lesz, addig az első rész csak és kizárólag PlayStation 3-ra vásárolható meg.

Naruto Ultimate Ninja Storm - adatlap, megrendelés

Miért érdemes kipróbálni a játékot?

- A Naruto Ultimate Ninja storm tökéletes arra, hogy a játékosok átélhessék a híres manga történetének első felét - a rajongók pedig újraélhetik a kedvenc jeleneteiket.
-A játék legnagyobb erénye a grafikai megvalósításban rejlik: annyira szép karakterek szerepelnek benne, amelyek megállnák a helyüket az animében is, és akkor még nem is beszéltünk a speciális támadások látványáról, a gyors kameramozgásokról: igazi mestermű ez ebben a tekintetben.Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-09 16:10:14
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére