Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Just Cause 2

1280
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Just Cause 2 az Avalanche Games fejlesztése: a csapat az első Just Cause-nél azt tűzte ki célnak, hogy ne csak az legyen egy sandbox stílusú játék legnagyobb erénye, hogy hatalmas területeket lehet benne bejárni. Többet, jobbat akartak a fejlesztők, és bár ez elsőre nem sikerült nekik maradéktalanul, mégsem adták fel: a második próbálkozás minden tekintetben megállja a helyét a piac legjobbjaival szemben is.
Milyen stílusú játék a Just Cause 2, és van benne multi?

A Just Cause 2 stílusát tekintve egy "sandbox" akciójáték. Adott egy sziget, adott egy küldetés, és a többi a játékoson múlik. Megannyi fegyvert használhatunk, az összes általunk látott járművet elköthetjük, egyszóval igen komoly akcióban lesz részünk - hatalmas látótávolság és a repülés lehetősége mellett. A játékban teljes egészében az egyjátékos kalandon van a hangsúly, többen nem is lehet azt játszani.
Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


Az Eidos felvásárlása miatt immáron ezt a játékot is a Square Enix adta ki, a Just Cause 2 pedig már megrendelhető üzletünk weboldaláról is a lenti linkre kattintva, de természetesen személyesen is meg lehet vásárolni a játékot:

A játék jelenleg PlayStation 3-ra kapható:

Just Cause 2 megrendelés, adatlap - PlayStation 3


Miért érdemes kipróbálni a játékot?


-Brutális grafikai megvalósítás. A játék konzolokon ritkán látott képminőség mellett tud hatalmas tereket megmutatni, növényzettel, pompás fényekkel, pörgős akcióval.
-Helikopterből kiugrani, néhány kilométert szabadon esni, majd kiengedni az ejtőernyőt - ezt az élményt más játékban keresve sem lehet megtalálni.
-Egy olyan sztori van a játékban, amely igyekszik nem túl komolyan venni magát, mégis érdemes végigmenni rajta a különleges helyszínek és a jó nehézség miatt.
Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-05 16:10:17
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére