Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Heavy Rain, a White Knight Chronicles!

952
A mai napon két friss videójáték-megjelenésről tudunk beszámolni, ráadásul mindkettő csak és kizárólag a PlayStation 3 masina tulajdonosai számára elérhető. Az egyik a Quantic Dreams által a 2006-os bejelentés óta gőzerővel fejlesztett Heavy Rain, a másik pedig a Level 5 debütáló újgenerációs szerepjátéka, az online funkcióval ellátott White Knight Chronicles.
A játékok tehát a mai naptól kaphatóak és elérhetőek üzletünkben, vagy megrendelhetőek az interneten keresztül. Az előrendelőinknek ezúttal is köszönjük a bizalmukat, és hogy minket választottak, a futárszolgálat hamarosan kiszállítja a játékokat a megbeszélt címekre.

És hogy pontosan milyen játékokról van szó? A Heavy Rain-ről már nem is olyan régen írtunk egy nagyobb lélegzetvételű előzetest, és azoknak, akiknek nincs ideje hosszú bekezdéseket átolvasni, itt van a rövidebb ismertető is, amiben szinte minden lényeges információ megtalálható a játék stílusáról és minőségéről. A White Knight Chronicles című szerepjátékról készült előzetesünket ITT lehet megtalálni - ez alapján is nyugodtan el lehet dönteni, hogy mennyire érdekel minket az adott játék.
Adatlapok:

PlayStation 3 - Heavy Rain
PlayStation 3 - White Knight Chronicles

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-02-19 11:59:44
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére