Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megérkezett az Uncharted 2

1189

A várakozásnak vége van: megjelent a legendás – és most már elismerten is a legjobbak közé tartozó – fejlesztő, a Naughty Dog legfrissebb játéka, az Uncharted 2: Amongst Thieves. Nathan Drake ezúttal tényleg egy igazán emlékezetes kalandba csöppenhetett bele, hiszen a megjelenés előtt több tucat szaklap értékelte a játékot, és nagyjából kivétel nélkül mindegyik 90% feletti értékeléssel jutalmazta a fejlesztők igyekezetét. 

A legszebb létező konzoljáték, nagyon jól átgondolt, hosszan tartó multiplayer módok, izgalmas és pörgős egyjátékos kampány, vicces és tartalmommal kecsegtető bónusz tartalmak egyaránt, humoros átvezető animációk – nagyjából ezek voltak a dicséretek. A Naughty Dog fejlesztő az első részben lefektették a széria alapjait, amelyet most tökéletesítettek. Uncharted 2: Among Thieves – a PlayStation 3 játékosok számára kihagyhatatlan darab, az év játéka címre erősen esélyes versenyző. 

Előrendelőinknek ezúttal is köszönjük a bizalmukat és azt, hogy minket választottak: a játékokat a megbeszélt címekre küldjük, azok pedig záros határidőn belül megérkeznek. A játékot továbbá mostantól (szerda délután négy óra) megvásárolhatják üzletünkben is.


Uncharted 2

Típus: akció-kaland
Korosztály: 16+
Játékidő:15-20 óra
Multiplayer: van
Adatlap: PlayStation 3Vissza
Nyomtatható verzió

|
2009-10-14 16:04:20
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére