Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Yakuza 3

840
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Yakuza 3 az előző generáció végén megjelent SEGA-fejlesztés, amely leginkább arról volt híres, hogy a Shenmue nyomdokain haladt - bár annál jóval keményebb, hidegebb világot ábrázolt. A tokiói bűnszövetkezetek - a japán maffia, másnéven Jakuza - életébe bepillantást nyújtó Yakuza tulajdonképpen a szabad mászkálást és az akciójeleneteket ötvözi, filmszerű átvezetőkkel.
Milyen stílusú játék a Yakuza 3 és van benne multi?

A Yakuza 3 gyakorlatilag egy mászkálós, nyomozós szekciókkal megtűzdelt akciójáték. A hangsúly a látványos átvezető animációkon, a japán stílusú párbeszédeken, a bizarr bandákon és a maximális tempóra felpörgetett akción van: verekedés verekedés hátán, persze kicsit eltúlozva, már ami a brutalitást illeti. Multiplayer nincs, ez egyjátékos kaland, viszont ennek megfelelően nemcsak hogy tartalmas, de vannak benne minijátékok is.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


A játék várható megjelenési dátuma 2010 március tizenkettedike (2010.03.12), a játék pedig csak és kizárólag PlayStation 3 platformra jelenik majd meg.

A játék adatlapja itt elérhető, felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a Yakuza 3-at a megjelenés előtt előrendelők INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL kapják a játékot - érdemes tehát így megrendelni a játékot, hogy ha szeretnénk vele a megjelenés környékén játszani, és nem akarunk személyes vásárlássalidőt eltölteni.

YAKUZA 3 ADATLAP, ELŐRENDELÉS

Kinek érdemes kipróbálni a játékot?


A Yakuza 3 azoknak ajánlott, akik:

- ismerték és végigjátszották a PlayStation 2-es két elődöt, ami a gépre készült utolsó nagy játékok közé tartozott
- szereti vagy érdekli a japán városok bemutatása, az ottani alvilág és a hétköznapok bemutatása, stilizált formában: hiába hasonlítson a játék a GTA-ra, nem való mindenkinek, aki azt szerette
- elmúltak tizennyolc évesek: a Yakuza 3 brutális harcokat, kemény témákat, drogokat, erőszakot, visszafogott meztelenséget is felvonultat - éppen ezért csak felnőtteknek valóOkés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-03-02 17:23:37
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére