Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: M.A.G

908
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A M.A.G fejlesztője az a Zipper Interactive, amely az előző generációban igencsak megalapozta hírnevét a SOCOM játékok fejlesztésével. A csapat azóta is jól láthatóan a katonai jellegű játékokra koncentrál, és a valóságban megismerhető eszközök mellett mindig képesek voltak saját, kreatív fegyvereket, helyszíneket és harcmodorokat bemutatni. A MAG minden eddigi próbálkozásuknál közelebb kerül a háborús élmény videójátékos megformálásához - 256 játékos csap benne össze precíz, kegyetlen, monumentális módon.
Milyen stílusú játék a M.A.G és van benne multi?

A M.A.G, ahogy az a nevéből is látszik, "Massive Action Game", a fejlesztők pedig ezzel már induláskor azt akarták kifejezni, hogy teljesen a hatalmas méreteken, a megannyi megmozgatott játékoson van a hangsúly. Így igen, van multi, olyannyira, hogy csak a többjátékos üzemmódon van a hangsúly. A játékban 256 játékos csap össze, ahol a belső nézetes akciót 8-8 fős csapatokra bontva, azokat 8-as egységekbe helyezve kell taktikázni, ügyesebbnek lenni a többieknél, és persze győzni. Taktikai fps a javából - érdemes minél több ismerőssel, alaposan összedolgozva játszani.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


A Zipper Interactive által fejlesztett, a Sony által kiadott MAG (Massive Action Game) már túl van néhány napja a megjelenésen - így bárki, akinek felkeltettük érdeklődését, akár üzletünkben személyesen, akár az interneten megrendelve házhozszállítással megvásárolhatja a játékot. Még nem késett el senki, egy ilyen kaliberű játékban hosszú hónapokon át lesz esélye a kezdőknek is a veteránokkal szemben, feltéve, ha hajlandóak vagyunk tényleg a küldetések feladatára is figyelni a céltalan kószálás helyett.
A játék kizárólag PlayStation 3-ra jelenik meg.


M.A.G adatlap, megrendelés: MAG - PlayStation 3


Kinek érdemes kipróbálni a játékot?


A Massive Action Game azoknak ajánlott, akik:
- Akik szerették a Socom sorozatot, és készek arra, hogy egy új játékban is kipróbálják magukat az interneten keresztül
- Tekintve, hogy a játék a többjátékos részlegről szól, elengedhetetlen hogy legyen otthon megfelelő internetkapcsolat, és a persze a kommunikációt egészen nagymértékben javító headset.
- Akik készek arra, hogy betanulják az adott pályák felépítését, akik hajlandóak csapatban játszani, az ész nélküli lövöldözés helyett pedig az adott feladatra szeretnek és tudnak is fókuszálni.Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-02-16 11:01:03
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére