Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: God of War 3

1219
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A God of War 3 a Sony Santa Monica-i stúdiójában készülődik: a fejlesztők leginkább az előző generációban elkészített GOW sorozatról híresek, így talán érthető, hogy miért garantálják a játék fergeteges minőségét már csak a nevükkel is. A játék a görög mitológiát veszi alapul, de olyan szinten megcsavarja, megbolondítja azt, hogy a legnagyobb dráma-fanatikusoknak is fog tudni újat mutatni a játék: a motívumok adottak, a történések azonban teljesen szabadon szárnyalnak.
Milyen stílusú játék a God of War 3 és van benne multi?

A God of War 3 egy hack'n'slash játék, nagyon durva hasonlattal leginkább egy jóval epikusabb Devil May Cry / Ninja Gaiden játéknak lehetne nevezni. A játék maga nem rendelkezik túlságosan kompley, DMC szintű kombókkal és mozgásarzenállal, de nem is ez a cél: a God of War HATALMAS ellenfeleket, BRUTÁLIS kivégzéseket, PÖRGŐS és kegyetlen akciót kínál az első perctől kezdve az utolsóig. Titánok, óriások, istenek - mind elbukik Kratos haragjával szemben. A játék egy egyszemélyes élményt kínál, mindenféle multiplayer mellékelése nélkül.


Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?
A játék várható megjelenési dátuma 2010 március tizenkilencedike (2010.03.19), a játék pedig csak és kizárólag PlayStation 3 platformra jelenik majd meg. A játék jelenleg tehát ELŐRENDELHETŐ, és mint ilyen, az előrendelőink INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST kapnak tőlünk ajándékba.

A játék adatlapját itt lehet megtalálni, megrendelni szintén erre lehet:  PlayStation 3-ra.Kinek érdemes kipróbálni a játékot?


A God of War 3 azoknak ajánlott, akik:
- ismerik az első két részt: a harmadik rész a trilógia befejezése, egy PS2-n félbehagyott történet folytatása, lezárása lesz
- szeretik a Hack'n'slash játékokat, azon belül is jobban kedvelik a hihetetlen látványt és a pörgősséget, mint a DMC által kínált lassabb, kimértebb, keletibb hozzáállást
- elmúltak tizennyolc évesek: a God of War 3 az elődjeihez hasonlóan kegyetlen erőszakos játék, csonkolásokkal, szexuális tartalommal, és cenzúrázatlan brutalitással.Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-02-12 15:44:07
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére