Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Karácsonyi akció: PSP-s játékok kedvező áron!

2646
A hordozható PlayStation Portable folyamatosan újabb és újabb játékokkal bõvülõ választéka garantálja, hogy az idei Karácsony se legyen unalmas és meglepetések nélküli: mostani akcióinkban ráadásul igen olcsón, 3.000 forint és ez alatti áron kínálunk néhány igen jó minõségû PSP-s játékszoftvert. Nézzük, hogy milyen játékokról is van szó!

» PSP játékok a felnõtt korosztálynak

A verekedõs játékok rajongói bizonyára már tudják: a PSP igencsak alkalmas erre a mûfajra, ahogy azt a sok-sok játékmegjelenés már bebizonyította. Az egyik legjobb darab a mûfajban a Tekken 5: Dark Resurrection. A Tekken sorozat fénypontjának bõvített változata legalább annyira élvezetes PSP-n, mint a nagytestvér, a PS2 esetében az volt - ajándékba bárkinek megfelelõ választás lehet, ha szereti a bunyós játékokat. Hasonló izgalmakat tartogat a játékosok számára a két God of War játék is. A God of War sorozat a PS2-PS3 konzolokon igazi sikertörténet volt, de nem mehetünk el szó nélkül a hordozható epizódokról sem: a God of War:Chains of Olympus ügyesen bõvíti ki az eredeti trilógiát tartalmilag - a látvány pedig egészen fergeteges a hordozható masina képernyõjén. Haladjunk tovább a sötétebb, felnõttesebb témájú játékok közt: itt van a népszerû Rozsomák mozifilm, az X-Men Wolverine játékváltozata. Wolverine kalandjait végre hordozható formában is a kezünkbe vehetjük - izgalmas, akciódús játékélményt kínál a népszerû mozifilm PSP-s verziója is.

» PSP játékok a fiatalabb korosztálynak

A PlayStation 3-on már bizonyított, hatalmas sikereket elérõ LittleBig Planet most PSP-n hódít tovább: a kalandokat ezúttal a zsebedben is átélheted - ajándéknak pedig ennél jobb platformjáték egész egyszerûen nem létezik. Aranyos grafika, remek játékélmény, fergeteges tartalom - mindez nagyon kedvezõ áron! Ha versenyzésrõl van szó, akkor itt van a MotorstorM: Arctic Edge. A Motorstorm egy igen népszerû PS3-as versenysorozat, amihez megérkezett a hordozható verzió is. A Motorstorm: Arctic Edge fagyos pályákat, hihetetlen fehér tájakat és havas versenyzést kínál - itt nem csak az ellenfelek járgányára kell majd figyelni, de a szakadékokra is! Ha valami akciódúsabb akció-platform hibridre van szükség, akkor a Jak&Daxter: The Lost Frontier lehet az ideális választék. A Jak&Daxter sorozat a nagykonzolon már jó pár éve pihenget - de szerencsére a handheld tulajdonosokat meglepték a fejlesztõk egy új epizóddal, ami Jak és Daxter legfrissebb kalandjait meséli el. Vicces átvezetõk, izgalmas kihívások, és egy felejthetetlen kaland: ez vár mindenkire a Lost Frontier-ben. Ha pedig szeretnénk a népszerû G-Force kalandjait hordozható formában átélni, akkor ezúttal erre is lehetõségünk van: a népszerû rágcsálók izgalmait feldolgozó G-Force hordozható formában is kapható, PSP-s játékként - roppant kedvezõ áron!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-12-08 17:19:16
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére