Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Jak and Daxter the Lost Frontier

1800
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Jak and Daxter: The Lost Frontier a High Impact Games játéka - róluk annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy a fejlesztőcsapat volt Naughty Dog és Insomniac Games alkalmazottakból alakult meg - így mindenképpen értenek a Jak and Daxter és a Ratchet szériákhoz. A Lost Frontier a hosszú évek óta pihenő Jak szériát hozza elő ismét, de végre újra platform/akciójátékként.

Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A The Lost Frontier teljes egészében a klasszikus, az első három Jak and Daxter játékból megismert játékmenettel bír - sokat fogunk ugrándozni, és persze még többet lövöldözünk is külsőnézetes mászkálós köntösben. A Dark/Light Jak részek most eltűntek, a történet szerint ugyanis az erő instabillá vált, cserébe viszont ez a játék kínál repülős részeket is. Többjátékos mód nincs.


Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?

A High Impact Games által fejlesztett, a Sony által kiadott Jak and Daxter: The Lost Frontier már megjelent, és kapható az üzletünkben személyes átvétel útján, vagy megrendelhető az internetről a lenti adatlapon keresztül.

A Jak and Daxter: The Lost Frontier PlayStation 2-re és PlayStation Portable gépekre jelent meg, jelenleg a PSP-s változatból van raktáron:

Jak an Daxter: The Lost Frontier adatlap, megrendelés - PSP
Miért érdemes kipróbálni a játékot?

- A Jak and Daxter: The Lost Frontier bár a kritikusok szerint nem lesz olyan klasszikus, mint az eredeti trilógia, mégis a sorozat rajongóinak számára igazán hiánypótló darabról van szó, amiben új helyszínek, új kihívások várnak ránk, a már megszokott köntösbe bújtatva.

- A Lost Frontier PSP-n kihasználja a gép tudását, és igazán látványos, komolyabb akadozásoktól mentes, jól irányítható akciót kapunk, amellyel jó néhány órányi kikapcsolódásban lesz részünk.
Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-28 13:18:13
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére