Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Daxter

1265
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Daxter a PSP-s adaptációkat remekül elkészítő Ready at Dawn fejlesztőcsapat játéka. A hordozható masinákra specializálódott fejlesztőgárda jó érzékkel nyúlt hozzá az összes hasonló témájú játékhoz, és mindig tudták, hogy hogyan kell átalakítani az eredeti játékmenetet ahhoz, hogy PSP-n is működjön - ez pedig a Daxter esetében sincs másképp.

Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A Daxter egy akcióelemekkel megtűzdelt platformjáték, amely a Jak első és második része között játszódik - Jak börtönben, ki tudja milyen kisérletek által kínozva, és csak Daxter lenne képes megmenteni őt. Ez azonban nem lesz egy egyszerű kaland, főleg úgy, hogy az irányítás a mi kezünkben van. A játékot egyedül vagy ketten lehet játszani, utóbbit egy bónusz játékmóddal.


Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?

A Ready at Dawn által elkészített, a Sony által kiadott Daxter már megjelent, és megvásárolható üzletünkben személyes átvétellel, vagy internetes rendeléssel, a lenti adatlapra kattintva.

A Daxter csak és kizárólag PlayStation Portable masinára kapható:

Daxter adatlap, megrendelés - PSP

Miért érdemes kipróbálni a játékot?

-A Daxter a Jak and Daxter sorozat rajongóinak szinte kihagyhatatlan ,hiszen nemcsak a történetből mesél el egy egyébként nem ismert részletet, de a szokásos monológokat, hangulatcsináló szövegeket is élvezni fogják.

- A Daxter ideális platformjáték a kicsik és a nagyok számára egyaránt - előbbiek inkább az ugrándozást, az utóbbi csoportba tartozók pedig a megszokott humort és a remek tempót fogják értékelni . És persze az elrejtett titkonak a Daxter sincs híján, komoly szavatosságot kínálva.Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-28 13:17:55
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére