Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Ratchet and Clank Size Matters

1628
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Ratchet and Clank: Size Matters a High Impact Games játéka. A fejlesztőcsapatról azt érdemes tudni, hogy ők azok, akik volt Naughty Dog és Insomniac Games fejlesztők voltak - vagyis benne van alaposan a kezük a Ratchet and Clank és a Jak and Daxter sorozatok elkészítésében. Nem véletlen az sem, hogy ők készítették el mindhárom ezeket a sorozatokat érintő PlayStation Portable-s epizódot is - mindhárom jó minőségű, a szériák rajongói által kedvelt epizóddá vált.


Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A Ratchet and Clank: Size Matters a nagykonzolos változatokhoz hasonlóan egy igazi akció-platformer hibrid. Ez azt jelenti, hogy egyaránt lesz majd szükség az ügyességünkre néhány ugrálós részleg teljesítésére, és persze a fegyverhasználat terén is jeleskednünk kell, a legtöbb ellenséget ugyanis különböző futurisztikus eszközzel fogjuk elpusztítani.  A modern R&C játékok mintájára ebben a részben is van multiplayer, tovább növelve a játékidőt.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?

A High Impact Games által fejlesztett, a Sony által kiadott Ratchet and Clank: Size Matters már megjelent, a játék pedig megvásárolható akár személyes átvétellel, akár internetes megrendelés útján, a lenti linkre kattintva.


A Ratchet and Clank: Size Matters jelenleg PSP-re kapható:

Ratchet and Clank Size Matters adatlap, megrendelés -PSP

Miért érdemes kipróbálni a játékot?

- A Ratchet and Clank: Size Matters egy igazi, hordozható konzolokra ideális játék, ahol nincs túlzott brutalitás, van azonban pörgős akció, és a fiatalabbak és az idősek egyaránt élvezhetik majd a játékot.
- A Ratchet többjátékos változata miatt azok különösen kedvelni fogják ezt a részt, akik barátaik ellen akarnak majd játszani, több psp-t összekötve (wireless módon persze).
- Bár ez hordozható konzolokra elkészült rész, mégis kifejezetten tartalmas, az alapjáték és a multiplayer mellett ismét megtalálható benne a Challenge mód is, amit csak a legjobbak fognak tudni teljesíteni.Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-17 12:42:47
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére