Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Sniper Elite 3!

886
Megérkezett üzletünkbe a Sniper Elite 3, a méltán népszerű Sniper-sorozat legújabb darabja! Sok szempontból hiánypótló játékról van szó, hiszen miközben minden nagy fejlesztő és kiadó a megállás nélküli akcióra koncentrál, a precízióra, a megfontoltságra, és úgy általában: a mesterlövészek által képviselt stílusra egyre kevesebb szükség van. Ezen a Sniper Elite 3 változtat majd, a küldetések pedig ezúttal a Második Világháború idejére, Észak-Afrikába küldenek, ahol nem akármilyen körülmények között kell majd sikerrel járnod!


Sniper Elite 01 Sniper Elite 02

SNIPER ELITE 3 VÁSÁRLÁS, MEGRENDELÉS:
XBOX 360 | XBOX ONE | PLAYSTATION 4 | PLAYSTATION 3 | PC

-Rendeld meg még most a játékot az extrákért!
A Hunt of the Grey Wolf nevű DLC-ben izgalmas küldetésre indulhatsz: úgy néz ki ugyanis, hogy maga Führer jelent meg Tobrukban. Készen állsz életed legnagyobb célpontjának kiiktatására, vagy az egész csak egy illúzió csupán? Ha előrendeld a játékot, akkor a megjelenés után megtudod! De nem ez az egyetlen ajándékunk: ha PS4-re vagy Xbox One-ra rendeled elő a játékot, akkor ingyenes házhozszállítást is kapsz tőlünk!

- Ezúttal Te vagy a vadász! A Sniper Elite 3 nem a nehéztüzérség vagy a felderítő alakulatok bőrébe bújtat, hanem a legnehezebb, legkifinomultabb hivatást mutatja be: mesterlövészként kell majd helyt állnod! Ez azt jelenti, hogy ki kell ismerned a küldetéseid helyszínét, meg kell választanod a rajtaütésed helyét és idejét, hibázásra pedig nincs lehetőséged!

- Online multiplayer: dolgozz össze barátaiddal, vagy játssz mások ellen! A Sniper Elite 3 az összes alapvető, mára már kihagyhatatlannak számító funkciót tartalmazza, ami tovább növeli a játékidőt: ha végigjátszottad a sztorimódot, akkor jöhet az online multiplayer! Ha szeretnél együtt nyomulni barátaiddal, akkor van co-op mód is, ahol egymást kell segíteni, de indulhattok az online multiban is, más emberi játékosok csapatai ellen!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-06-22 15:47:42
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére