Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Skylanders és Skylanders Giants játékok és figurák kaphatók üzletünkben!

5577
Megállíthatatlanul terjed a Skylanders-láz egész Európában is: már üzletünkben is hatalmas választékban férhetsz hozzá a Skylanders és Skylanders Giants alapjátékokhoz, illetve a hozzájuk tartozó, külön megvásárolható figurák tucatjaihoz. Külön megvásárolható figurák, alapjátékok - miről is van szó? Olvass tovább, és megtudod!

SKYLANDERS: SPYRO'S ADVENTURE - A LEGÚJABB ŐRÜLET!
A Skylanders: Spyro's Adventure 2011 őszén jelent meg, és szinte azonnal hatalmas sikereket ért el a nemzektközi játékosok - főleg a fiatalabb korosztály - körében. A játék különlegessége, hogy valódi játékfigurákkal indíthatod be a kalandot. A kezdőcsomagban három figura található meg, a későbbiekben pedig több tucat további játékfigura vár arra, hogy ráhelyezd a Skylanders érzékelőjére, aztán hősöd a virtuális világban, és egyúttal a tévéd képernyőjén is megjelenik majd, a parancsaidra várva.

Az akció-kalandjátékban megannyi pálya, ellenfél és gyűjtögetni való vár majd Rád és barátaidra, a kalandot pedig annyi módon éled majd át, ahány figurával rendelkezel. Minden figura teljesen új képességgekkel, animációkkal, mozgásokkal bír majd, így mindig új és új kalandok várnak majd Rád! A Skylanders különlegessége, hogy a figura megjegyzi az éppen aktuális fejlettségi szintjét, és ha más konzolos verziók érzékelőjére helyezed rá a bábut, akkor is folytathatod a mókát. A Skylanders tehát egy kötetlen, nemtől, kortól és konzoltól független szórakozást rejt magában!
SKYLANDERS TERMÉKEK LISTÁJA


A Skylanders 2011-es sikereit követően egyértelmű volt, hogy az Activision nem hagyja unatkozni az új Spyro játék hőseit: 2012 őszén megjelent hát a Skylanders: Giants is! A Giants nem csak egy továbbfejlesztett kalandot kínált, de kompatibilis volt az eredeti Skylanders hőseivel is - így érdemes volt foglalkozni a folytatással függetlenül attól, hogy mennyi figurát vásároltál meg az első részhez! A Giants, ha lehet, még nagyobb siker, mint elődje, és a mai napig játékosok milliói játszanak vele - és most Te is részt vehetsz ebben a remek kalandban!

GYŰJTSD ÖSSZE MINDET! ÚJ KALANDOK VÁRNAK RÁD A SKYLANDERS VILÁGÁBAN!


A Skylanders és a Skylanders Giants játékok "gyűjthető" figurákkal bővülnek - egy új figura megvásárlása egy új játszható karaktert rejt magában, teljesen új, egyedi képességekkel és rá jellemző mozdulatokkal, hangokkal. A legfontosabb tudnivaló a figurákkal kapcsolatban, hogy az egyes hősök nincsenek konzolhoz és platformhoz kötve! Az összes figurában egy RFID csip azonosítja azt, illetve tárolja az aktuális állapotát, amit aztán akár Xbox 360-on, akár PlayStation 3-on, akár PC-n, akár Wii U-n (de még 3DS-en is) beolvashatsz, és folytatódhat a kaland, a konzoltól függetlenül!

Szeretnéd kipróbálni a figurákat, a játék működését és a figura-beolvasó panelek használatát?
Akkor gyere be üzletünkbe, ahol személyesen is megtekintheted a Skylanders figurákat használat és működés közben. A használat alapjaival tehát már a játék vásárlása előtt megismerkedhetsz majd, hogy ne utólag kelljen keresni a működésről szóló információkat és leírásokat!


Ráadásul a legjobb az egészben, hogy a Skylanders folytatása, a Skylanders: Giants kompatibilis a régi hősökkel is: ha már megvettél egy Skylanderses figurát, akkor a Giants új kalandot jelent a régi hőseid számára is - hogy az új, csak a Giants-ben használható hősökről ne is beszéljünk! A kalandnak pedig idén sem lesz vége: a 2013 őszén megjelenő Skylanders: Swap Force is kompatibilis lesz az összes Skylanders és Skylanders: Giants hőssel egyaránt!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-04-09 15:55:28
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére