Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Skylanders Giants akció: ajándék figura a Starter Pack mellé!

1970
Elérkezett az ideje annak, hogy újabb akcióval lepjünk meg Téged! Ezúttal a fiatalabb korosztály számára tudunk ideális szórakozást kínálni nyárra: vásárolj egy Skylanders Giants Starter packot, és egy bónusz figurát is kapsz hozzá ajándékba!

SKYLANDERS GIANTS STARTER PACK MEGRENDELÉS - AJÁNDÉK FIGURÁVAL!
(Az ajándék figura megrendelésével kapcsolatos részleteket lentebb olvashatod: )

Az Activision Blizzard legnépszerűbb, az összes korosztály által kedvelt Skylanders Giants játéka izgalmas kalandokat és megannyi felfedezésre váró világot kínál, amelyben a csavar az, hogy valódi figurákat gyűjthetsz közben, akiket a játék felismer, és a játékon belül is irányíthatod hőseidet. Egy figurával a játék bármilyen verziójában játhatsz, a hősöd állapotát pedig a figurában lévő chip megőrzi, így akárhová mész, a karakterek veld maradnak!A szeptember harmincadikáig élő akciónkban most 13,500 forintos áron hozzájuthatsz a Skylanders Giants Starter Packhoz, és az ebben megtalálható karakterek mellett egy bónusz Skylanders Giants "core" típusú figurát is kapsz tőlünk ajándékba! Az akcióban részt vevő Skylanders Giants figurák listáját itt találod meg:

Az akcióban részt vevő figurák neve:
Spyro, Wrecking Ball, Double Trouble, Pop Fizz, Ignitor, Eruptor, Flameslinger, Hot Dog, Cynder, Chop Chop, Hex, Fright Rider, Stealth Elf, Zook, Stump Smash, Shroomboom, Sonic Boom, Whirlwind, Lightning Rod, Jet-Vac, Chill, Gill Grunt, Zap, Slam Bam, Drill Sergeant, Trigger Happy, Drobot, Sprocket, Flashwing, Prism Break, Bash, Terrafin

Internetes rendeléskor a kosaradba pakold bele a Starter Packot és mellé a választott figurát, mi pedig nem vesszük majd figyelembe a figura árát a rendelés feldolgozásakor!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-07-30 13:50:37
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére