Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


A héten jön a Skylanders: Swap Force!

1655
Jövő héten megjelenik a harmadik Skylanders játék, a Skylanders: Swap Force! Az Activision játéksorozata néhány éve egészen különleges trendet indított el, hiszen a játék alapját az adja, hogy a megvásárolt figuráiddal játszol, az új figurák pedig a játékon belül is újabb karaktereket, újabb kalandokat adnak Neked - ez a formula több millió elégedett játékoshoz, és persze legalább ennyi figuragyűjtő fiatalhoz vezetett. Most pedig jön a harmadik rész!

Skylanders Swap Force ismertető

Új világ, új lehetőségek!

A Skylanders: Swap Force 16 teljesen új Swap Force Skylandert mutat be, akiknek az a különlegessége, hogy "alsó" és "felső" elemekből állnak, ezek az elemek pedig egymás közt cserélgethetők lesznek, több száz induló kombinációt eredményezve. Természetesen a játék úgy lett kialakítva, hogy a képességek egy része a felső, egy másik részük pedig az alsó részekhez van csatolva, így egy jól ismert hősödnek új képességeket adhatsz, ha cserélgetsz - így pedig maga a játék is jóval érdekesebbé , változatosabbá válik! Persze a kaland során az összes korábbi (Skylanders vagy Skylanders Giants) hősödet használhatod!

Még szebb látvány, még több kaland!
A teljesen új helyszínek, az ötven teljesen új begyűjthető figura (amiből 16 tartozik a Swap típusú Skylanderekhez) csupa új kalandot biztosítanak a régi és új játékosok számára egyaránt: nem meglepő tehát, hogy a Sklyanders játékosok már nagyon várják az október közepén esedékes megjelenést! A Skylanders: Swap Force még mindig előrendelhető üzletünkben, több különböző platformra (3DS, PS3, Wii, Wii u, Xbox 360) - ne habozz tehát!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-10-10 14:27:49
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére