Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Razer headset

296
.
A tökéletes fejhallgatót keresed? A Razer már sok sok éve készíti a legkiválóbb minőségű, legtisztább hangzású és legbrutálisabb basszust produkáló headseteket, amiket profi esport versenyzők közreműködésével terveznek és tesztelnek.
.
.

.
.
Akár wireless akár vezetékes fejhallgatót keresel, a Razer termékei között mindkét típusból találhatsz. A legnépszerűbb headsetek, például a Kraken, a Tiamat, a Thresher, vagy az Electra, többfajta kiadásban is elérhetőek éppen nagy népszerűségüknek köszönhetően. A Tournament kiadású headsetek kimondottan a pro esport versenyzőknek, vagy a tökéletes hangzás kedvelőinek készültek, míg a többi headset kevésbé helyezi előtérbe a versenyek során fontos paramétereket, és inkább a mindennapok kényelmére fókuszál.
.
.
A Razer minden headsetje a legmodernebb technológiával készül, és a legtöbb brutális 7.1-es hangzást produkál. Dübörgő puskaropogás? Motorzúgás? Vagy lágy esőhangok? Akár zenét is hallgathatsz, nézhetsz filmeket, vagy beszélgethetsz a barátaiddal, a Razer headsetjei biztosan nem hagynak cserben!
.
.

.
.
A Razer nagy hangsúlyt fektet arra, hogy headsetjei maximálisan kényelmesek legyenek, ezért könnyű, ergonomikus vázat adnak a nagyméretű puha ovális (oval) vagy kerek (round) alakú fülpárnáknak, amik a lenyűgöző hangzású hangszórókat veszik körül. A könnyű kialakításnak hála akár hosszú órákon át használhatod a fejhallgatód, és nem fog megfájdulni tőle a nyakad.
.
.
Zavarnak a vezetékek? Szerencsére a Razer wireless headseteket is készít. Nem kell többé az összegabalyodó vezetékekkel bajlódnod, hiszen vezeték nélkül is ugyanolyan lenyűgöző élményben lehet részed, mint a vezetékes verziókkal.
.
.

.
.
.
Természetesen a Razer a stílusra is gondolt, így a legtöbb headset RGB LEDvilágítással is el van látva, hogy kedved szerint a saját stílusodra igazíthasd a kedvenc fejhallgatód. A Razer Chroma program segítségével, amit akár a Razer hivatalos honlapjáról is ingyenesen letölthetsz, kiválaszthatod a 16,8 millió színárnyalat közül a neked tetszőt. Ráadásul még a fényeffektusokat is beállíthatod, és össze is hangolhatod a többi Razer kiegészítőddel. Kell ennél több?
.
.
.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2018-08-30 17:14:41
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére