Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Razer billentyűzet

391

Szeretnél még jobb lenni? Ha igazi PC gamer vagy, nem mindegy, milyen billentyűzettel játszol! A Razer nevével fémjelzett minőségi billentyűzetek már hosszú évek óta segítik győzelemre a legjobb e-sport versenyzőket, és olyan bajnokok ajánlják a márkát, mint például Faker.
.


.
A Razer a billentyűzeteihez a kizárólag a legjobb minőségű, többszörösen díjnyertes Razer mechanikus kapcsolókat használja, amik akár 80 millió leütést is bírnak. Emellett gyors, és pontos gépelést tesznek lehetővé, így nemcsak pontosan adhatod ki játék közben a parancsokat, de a reakcióidőd is csökken.

A Razer mechanikus kapcsolóknak három fajtája van, a green, a yellow, és az orange switch, azaz a zöld, a sárga és a narancsszínű kapcsolók. Mindhárom kapcsoló más-más tulajdonságokkal rendelkezik, hogy a legkülönbözőbb játékstílusokhoz is tökéletesen passzoljanak. A zöld és a narancsszínű taktilis, míg a sárga lineáris kapcsoló, a zöld hangos klikkelő hangot ad, míg a másik két szín csendesebb.
.

.
A Razer kapcsolók legfrisseb tagja a lila, vagy angolul a purple switch, amit a Razer Huntsman, és a Razer Huntsman Elite billentyűzethez használtak először. Ez az opto-mechanikus kapcsoló abban tér ez a többi Razer kapcsolótól, hogy a mechanikus technológiát optikaival párosítja. Az optikai technológiának hála az opto-mechanikus lila kapcsolókkal ellátott billentyűzetek még gyorsabbak, mint a mechanikus elődjeik, ráadásul akár már 100 millió leütést is bírnak!
.

.
A legismertebb Razer billentyűzettípusok között van a Razer BlackWidow Chroma, és a Razer BlackWidow Chroma V2. A BlackWidow széria olyan sikereket hozott a Razernek, hogy Limited Overwatch és profi e-sport versenyzőknek szánt Tournament verziót is kiadtak belőle. Ami a limitált billentyűzeteket illeti, a Destiny rajongóknak is készült egy egyedi mintázatú billentyűzet, a Destiny 2 Razer Ornata Chroma.
.
És a legjobb dolgot még nem is említettem! A Razer nemcsak a billentyűzetei minőségére, és kényelmességére, de a látványos kinézetre is nagy hangsúlyt fektet. A legtöbb Razer billentyűzet RGB LED világítással van ellátva, amit a Razer Chroma program segítségével szinkronizálhatsz minden Razer kiegészítőddel! Több mint 16,8 millió szín! Rengeteg effektus! Kell ennél több?
.
.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2018-08-30 15:01:03
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére