Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


A héten érkezik a Rayman Legends, előrendelői ajándékokkal!

1537
Manapság egyre ritkábban találkozhatunk egy igazán nagyszabású, balról jobbra haladó, hagyomános platformjátékkal. Bár az indie játékfejlesztők rendszeresen előrukkolnak egy-egy ilyen játékkal, azért néha jól tudna esni egy-egy olyan mászkálós játék, ami bődületesen szép hátterekkel, pompás zenei aláfestéssel és úgy általában, minőségi látvánnyal párosítja a szórakoztató játékmenetet. Most nem kell egy következő Mario játékra várni ezzel, hiszen vgére megjelenik a Rayman Legends.

A Rayman sorozat már több, mint két évtizede tartja magát, kisebb vagy épp nagyobb szüneteket átvészelve. A széria pár éven át jegelve volt, miközben a"Raving Rabbids" alcímre hallgató mellékszála sikert sikerre halmazott a Nintendo Wii konzolon - de 2011-ben a Rayman Origins megmutatta, hogy van még igény az ötletes, gyönyörű, és nem utolsó sorban rajzolt grafikával rendelkező mászkálós játékokra. A játék sikereit egy új bejelentés követte: készül a Rayman Legends! Akkoriban még úgy tudta mindenki, hogy csak és kizárólag a Nintendo új konzolgépére, a Nintendo Wii U-ra jelenik meg a játék, ám időközben a Ubisoft meggondolta magát, és elkészítette a játékot pécére, 360-ra és PS3-ra is: így akármilyen jelenlegi generációs konzollal rendelkezel, a kalandból nem fogsz kimaradni!

Rayman Legends előrendelés

És nem is nagyon kell ezt tovább ragoznunk, hiszen egy pár perces gameplay videó a Rayman Legendsből többet tud mondani, mint akárhány bekezdésnyi magyarázat: a Rayman Legends-t szívvel, lélekkel készítették, egy olyan korszak emlékeztetőjeként, ahol nem a halálos gépfegyverek és a mindent elsöprő háborúk dominálták a játékosok nappaliját, hanem az önfeledt ugrándozás és száguldás alaposan kidolgozott, változatos hátterek előtt! Akár egyedül tervezel majd játszani az új Raymannel, akár többedmagaddal, a játékot erősen ajánljuk: az Origins után garantáltan nem fogsz csalódni ebben a részben sem, ha szereted a platformjátékokat!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-08-27 16:19:35
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére