Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ajándék játék PS4 és Xbox One gépcsomagjainkhoz!

1687
Új konzolt vásárolnál, de a megfelelő ajánlatra váltál? Most megkönnyítjük a dolgodat: választott Xbox One-os és PlayStation 4-es gépcsomagjainkhoz most egy ajándék játékot csaptunk hozzá: előbbin a Watch Dogs, utóbbin ajándék Minecraft vár majd Rád! Itt az idő tehát, hogy csatlakozz a legújabb konzolgenerációhoz!

PlayStation 4 Akció Xbox One Akció

Négy Xbox One gépcsomag közül választhatod ki a számodra leginkább megfelelőt, amennyiben az új Microsoft-konzol vásárlását fontolgatod! A gépcsomagok mindegyikében megtalálható az ajándék szoftver, a Ubisoft-féle futurisztikus sandbox akciójáték, a WATCH DOGS! Válaszd ki azt, ami igazán passzol az ízlésedhez: 1 terabájtos merevelemezt akarsz, COD: Advanced Warfare-rel? Vagy a Sunset Overdrive, a tavalyi év egyik legegyedibb játéka érdekel? Esetleg az Assassin's Creed játékokat szereted? Mindegyikre van megfelelő gépcsomagunk!


Ha pedig egy új PlayStation 4 vásárlásán gondolkozunk, akkor minden kétséget kizárólag jól jársz majd az alábbi csomagjaink valamelyikével! Elsőként itt van a legújabb nagyágyút, a THE ORDER 1886-ot tartalmazó gépcsomag, amelyhez most ajándék Minecraftet is adunk! Ha pedig inkább a belső nézetes lövöldözős játékok érdekelnek, akkor válaszd a FAR CRY 4-es gépcsomagot, tele izgalommal, és szintén jár ehhez is a bónusz Minecraft!

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ PLAYSTATION 4 GÉPCSOMAGOK:
THE ORDER 1886 BUNDLE (500GB)
FAR CRY 4 BUNDLE (500GB)Vissza
Nyomtatható verzió

|
2015-02-25 10:30:30
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére