Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


PS4 VR vásárlás – a jövő megérkezett!

362

A science fiction könyvek lapjairól és a különféle utópisztikus filmek / játékok világából minden bizonnyal ismerős lehet a virtuális valóság koncepciója, mely évtizedeken keresztül kedvelt témája volt a zsánerrel foglalkozó íróknak és rendezőknek. Természetesen a videojáték világot szintén nem hagyta hidegen az ötlet, elég csak a Nintendo hírhedt Virtual Boy névre hallgató készülékére gondolni, mely 1995-ben egy monokróm, vörös-fekete színekkel operáló kísérleti VR headsettel próbálta megnyerni a vásárlókat.

playstation_vr_vasarlas_011

Az igazi áttörésre azonban még évtizedeket kellett várni, most azonban a konzolok történetében először a PlayStation VR elhozta a virtuális valóság teljes élményét a nappalidba. Amennyiben rendelkezel bármilyen PlayStation 4 géppel, a PS4 VR vásárlást már csak azért is érdemes megfontolni, mert ez a legkedvezőbb módja annak, hogy kipróbáld a videojátékok új evolúciós lépcsőfokát.


A játékhoz nem lesz szükséged másra, mint egy HD tévére, a fent említett PS4 gépre (ha szeretnéd, hogy igazán letaglózó látványban legyen részed érdemes beruházni egy PS4 Pro masinára, mert ez a gép hozza ki a maximumot a VR élményből), egy PlayStation Camerára, illetve a PS VR Headsetre (ha még nem rendelkezel kamerával, a PS4 VR megvásárolható kombinált csomagban is!) és már indulhat is az utazás a fantázia birodalmába! Hála a VR Headsethez mellékelt, részletes ábrákkal ellátott leírásnak, az összeszerelés minimális időt vesz igénybe és miután túlestél a kötelező kalibráción, hirtelen a PlayStation 4 menüjének VR változatában találod magad.

A térhatás által nyújtott látvány már itt is egészen letaglózó hatással rendelkezik, de ha elindítod a PlayStation Store-ból ingyenesen elérhető The Playroom VR alkalmazást, rögtön élesben láthatod mire képes a forradalmi VR technológia. Ez az ellenállhatatlanul vicces minijátékokat tartalmazó csomag tökéletesen alkalmas arra, hogy bemutassa a virtuális valóságban rejlő lehetőségeket: vesd bele magad hat különböző mókás aktivitásba és mutasd meg barátaidnak a parti játékok következő generációját. Mivel a PlayStation VR headset része rendelkezik egy, a TV felületétől független saját kijelzővel, olyan lehetőségek nyílnak meg az aszimmetrikus multiplayernek hála, amit hagyományos couch co-op-al képtelenség lenne kivitelezni. A The Playroom VR-ban megtalálható Cat & Mouse minijátékban például a VR szemüvegben lévő játékos ölti magára a macska szerepét, aki a bútorok között rejtőzködve cserkészi be a többi játékos által alakított egereket. Ez a fajta játék kizárólag a VR képességeivel működhet, hiszen segítségével nem csupán a virtuális valóság válik átélhetővé, de egyben egy olyan plusz felületet vagy ha jobban tetszik „képernyőt” teremt, melynek tartalmával kizárólag az érintett van tisztában. Ez persze fordítva is igaz, hiszen a tévén zajló eseményeket a VR sisakot használó játékos nem látja.


Ez a forradalmian új multiplayer lehetőség azonban még nem minden, hiszen túllépve a Playroom világán, a legkülönfélébb típusú aktivitásokat próbálhatod ki, hála a virtuális valóság által nyújtott közel végtelen lehetőségeknek. Tapasztald meg milyen csodálatos érzés lemerülni az óceán fenekére és szemtől szemben találkozni az élővilággal vagy részt venni egy torokszorítóan izgalmas autós üldözésben, esetleg megtenni életed legparásabb sétáját egy fertőzöttekkel teli horrorisztikus házban. Ezek a felejthetetlen élmények kizárólag a PS4 VR vásárlással élhetőek át, mely szabályosan egy teljesen új világot nyit meg előtted.

Az elképesztően sikeres debütálást követően a PlayStation VR továbbra is folyamatos népszerűségnek örvend, így a gyerekjátékoktól az akció és sportcímeken át egészen a legkeményebb horrorig minden zsáner rajongójaként megtalálod a számításod most és a jövőben is. Engedd el a folyamatos latolgatást, szerezz be egy PlayStation VR headsetet és ámulj el mennyivel élményszerűbbé és átélhetőbbé válnak a játékok, ha szinte érintésnyi közelségből tapasztalod meg őket. Életed kalandja csak rád vár!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2018-08-21 12:34:26
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére