Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ünnepi Playstation 4 csomagjaink ajándékokkal és verhetetlen áron!

5086
Lépj be a jelenlegi konzolgenerációba egy igazán ütős Playstation 4 konzolcsomaggal! Számos PS4 gépcsomaggal rendelkezünk, közülük az ajándéknak legideálisabbakat ajánlanánk most figyelmedbe, melyek közt akad extra játékkal megtámogatott pakk, illetve a szezon legnagyobb címeit tartalmazó gépek mellett sem mentünk el szó nélkül. És most mindhez 90 nap PS plus jár!

KONZOLCSOMAG AJÁNDÉK JÁTÉKKAL

Válaszd a legnagyobb csomagot! A Playstation 4 Players Mega Pack alapból a Sony konzoljának három sztárcímét kínálja - a Nathan Drake Collection, a God of War III Remastered és a The Last of Us Remastered hármasa garantáltan a csúcsot képviseli - , negyedikként ajándékba pedig a Sony szintén belsős fejlesztésű slágerét adjuk: a Little Big Planet 3 minden gépcsomag mellé ingyen jár!
KONZOLCSOMAGOK SZTÁRCÍMEKKEL, SIMA ÉS LIMITÁLT KIADÁSOKBAN

Az összes, a hírünkben szereplő konzolcsomag 90 napos PS Plus előfizetést is tartalmaz!

A Call of Duty sorozat korunk legnépszerűbb belső nézetes játéksorozata, a Black Ops III című epizód pedig tartalmilag is a valaha volt legütősebb rész: tartalmas, többesben is végigjátszható történetével, különleges zombi módjával, legendás multiplayerével és egyéb extráival nincs párja a piacon. Ha pedig inkább a szerepjátékok gyüjtögetős, karakterfejlesztős elemei érdekelnek a lövöldözés mellett, akkor erre az esetre tudjuk ajánlani a limitált kiadású Destiny: Taken King gépcsomagunkat!A másik, legalább ilyen izgalmas sztárcímünk a Star Wars Battlefront, mellyel a Star Wars univerzum legismertebb helyszínein élheted át a filmek monumentális csatáit - ott lehetsz a Hoth felszínén, lépegetőkkel tizedelve a lázadók sorait, vagy épp az Endor holdján állíthatod meg a Birodalmiak hordáit. Ha pedig valamilyen csoda folytán nem érdekelne a Star Wars világa, akkor sem kell csüggedned: egyedi, dögös vörös konzollal egybecsomagolva megkaphatod az idei év egyik legjobb játékát, a Metal Gear Solid V: Phantom Paint!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2015-12-06 11:55:35
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére