Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


PS3 Essentials akció: csúcsjátékok csökkentett áron!

6575
Egy PlayStation-konzol tulajdonosaként mindig is nagyszerű lehetőségek akadtak arra, hogy az adott masina legnagyobb klasszikusaihoz kedvező áron juthass hozzá. A közkedvelt PS2-es Platinum játékok után PlayStation 3-on az Essentials névre hallgató sorozat kínált pompás minőségű játékokat kedvező áron. Most induló akciónkban még olcsóbban juthatsz hozzá ezekhez a játékokhoz!

PlayStation 3 Essentials Akció

Ne is húzzuk az időt, kezdjük talán a legnépszerűbb, legkomolyabb játékokkal! Az akcióban most részt vesz az összes olyan játék, amely meghatározó volt a PlayStation 3 imázsának kialakításában. Itt van rögtön a KILLZONE 2 és a KILLZONE 3 - ezek voltak azok a játékok, amelyek sikeresen megoldották, hogy szebben nézzenek ki végül, mint a legendás első CG-trailerük, amelyet még egy ősrégi E3-as konferencián mutatott be a Sony. A multiban és single playerben egyaránt szórakoztató játékok a mai napig műfajuk legjobbjai közé tartoznak. Itt van mellette a másik nagy FPS-széria, a szintén PS3-exkluzív RESISTANCE. A Resistance sorozat egy idegen invázió történetét meséli el, három felvonásban. Ezt a trilógiát kár lenne kihagyni: komor történetük és egyedi fegyvereik kifejezetten emlékezetessé teszik őket.

Uncharted 3 Essentials Akció Killzone PS3 Essentials Akció


Van persze akció az FPS műfajon kívül is: itt van az UNCHARTED-széria, ami talán a legjobb, legnépszerűbb PlayStation 3-as szériává nőtte ki magát három részével. A második és harmadik rész most egyaránt kapható! Már most készülj arra, hogy hihetetlen látványban lesz részed a történetek végigjátszása alatt! Ha inkább a nyitott világokban kalandoznál, akkor itt van a két inFAMOUS, ami a szabad "sandbox"-jellegű kalandozást ötvözi a szuperképességekkel. Az eredmény? Egy játéksorozat, ami még PS4-en is folytatódni fog, annyira jól sikerült a PS3-as belépője!

A TERMÉKEK MEGRENDELÉSE, ADATLAPJA:
UNCHARTED 2 KILLZONE 2
UNCHARTED 3 KILLZONE 3
GOD OF WAR 3 RESISTANCE
GOD OF WAR COLLECTION RESISTANCE 2
HEAVY RAIN INFAMOUS
HEAVENLY SWORD INFAMOUS 2
A termékek ára egységesen: 3,990 FT.-


A hack'n'slash játékok, tehát a harcra koncentráló bunyós kalandok is két komoly játékkal képviseltetik magukat akciónkban. Itt van rögtön a GOD OF WAR 3, a GOW trilógia pompás lezárása: ilyen grafikát, ilyen brutalitást, ilyen akciójeleneteket még egy játékban sem láthatttál! Ha lágyabb, kevésbé brutális játékra vágysz a műfajon belül, akkor itt van az érdekes történetével kiemelkedő HEAVENLY SWORD, amit az Enslaved és a DmC fejleszőcsapata, a Ninja Theory tett le az asztalra!

Little Big Planet PS3 Essentials akció Gran Turismo 5 PS3 Essentials akció


Aztán akadnak itt versenyjátékok igen szép számmal. Itt van a GRAN TURISMO 5 és az extrákkal teletömött GT5: Academy Edition, a legkomolyabb szimulációk rajongói számára. A kötetlenebb száguldásért, illetve az izgalmas ütközésekért érdemes kipróbálni a MOTORSTORM játékokat, a fiatalabb játékosok pedig remekül szórakozhatnak a MODNATION RACERS-el. Ha pedig végképp a gokart felé húz a szíved, akkor itt van a LITTLE BIG PLANET KARTING is!


A TERMÉKEK MEGRENDELÉSE, ADATLAPJA:
MODNATION RACERS
PLAYSTATION MOVE HEROES
MOTORSTORM APOCALYPSE
MEDIEVAL MOVES
MOTORSTORM PACIFIC RIFT
DANCE STAR PARTY
GRAN TURISMO 5
PLAYSTATION ALL-STARS
GRAN TURISMO 5 ACADEMY EDITION
EYEPET AND FRIENDS
LITTLEBIG PLANET KARTING
LITTLEGBIG PLANET 2
PS MOVE START THE PARTY SORCERY
A termékek ára egységesen: 3,990 FT.-

Az akciónkban nem csak komoly, illetve hagyományos, kontrollerrel irányítható játékok szerepelnek. A PS kínálatának jelentős részét olyan PlayStation Move-játékok teszik ki, amelyek a mozgásérzékelő irányítást használják ki, nem is akárhogyan! Ezek a játékok a családi összejövetelek, partik sztárjaivá és a fiatalabb játékosok kedvenceivé válhatnak néhány perc alatt: érdemes tehát megfontolni a vásárlást, ha a PS3-at nem csak egyedül játszva, a komoly kalandok végigjátszására használod! Ha szeretnél még többet megtudni a PS Move-ról, és annak játékkínálatáról, akkor olvasd el a vonatkozó tanácsadónkat!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-12-04 16:01:00
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére