Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Prey vásárlás - szabadítsd fel a Talos I űrbázist és éld túl az idegenek invázióját!

645

Merülj el az év legepikusabb sci-fijében ! A Bethesda boszorkánykonyhájából érkező Prey újradefiniálja az akciójátékok fogalmát szabadon bejárható helyszínekkel és többféle játékstílussal megoldható szituációkkal. Ha nagyon izgulnál játék közben az se baj, hiszen a készlet erejéig egy mimicet formázó stresszoldót, valamint egy DLC pakkot is kapsz tőlünk a Prey mellé.

prey_vasrlas_elorendeles

Morgan Yu szerepében vedd fel a harcot az idegen invázióval a Talos I űrbázison! Feladatod nem lesz egyszerű, hiszen a Typhoon nevű, az emberiséget terrorban tartó lények a legkülönfélébb formában törnek majd az életedre. Az egyetlen esélyed a túlélésre ha ellenségeid különleges erejét használod a túlélésre, az offenzív tulajdonságok mellett pedig akár a környezetedben lévő tárgyak alakját is magadra öltheted a mimic képességgel.

prey_elorendeles_vasarlas_2

A stúdió nevéhez hűen a hatalmas területű, szabadon bejárható űrbázison csak rajtad áll, hogy a felmerülő szituációkat milyen módon oldod meg, így az akciódúsabb, illetve a lopakodásra épülő játékstílusokat preferálók is megtalálják a számításukat a játékban. Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-05-03 12:32:31
--> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> -->

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére