Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Prémium minőségű TRITTON headsetek kaphatók

1528
AMIKOR SZÁMÍT A MINŐSÉG

Ha feltesszük a kérdést, mi a legfontosabb egy videojátékosnak, valószínűleg azt a választ kapjuk: a TV. Legyen nagy, legyen jó, tudja a full HD-t, 3D-t, stb... A TV valóban egy fontos eleme az összhatásnak, de sokan talán nem tudják, hogy az élmény tovább fokozható: egy rakás különböző játékstílus kelt még hihetetlenebb hatást, ha a játékosok megfelelő hangrendszeren játszanak vele. A zenés ritmusjátékok stílusától kezdve, a precíz időzítésekre építő bunyós/akció játékokon át, a térhatást kihasználó kompetitív belsőnézetes lövöldözős játékok vagy éppen a rettegésre és a hangokra építő horrorjátékok egyaránt hihetetlen élményt nyújtanak, ha nem csak egy sztereo hangfallal hallgatjuk őket, hanem valami komolyabb cuccal.

A kompromisszumok azonban itt is akarva-akaratlanul is megjelennek: hiszen nem sokan mondhatjuk el magunkról, hogy tökéletesen zajszigetelt szobában, hangra érzékeny szomszédok nélkül játszunk, és bármikor maximumra tekerhetjük azokat a döbbenetes erejű hangfalakat. És akkor még nem is beszéltünk a dolgok anyagi oldaláról: az erősítők és az 5.1-es vagy még komolyabb rendszerek összerakása nem olcsó mulatság, és bizony néha nagyban átalakíthatja a szoba képét a rengeteg megjelenő kábel... felmerülhet így a kérdés: nincs valami alternatívája ennek a megoldásnak, ha jó hangzást szeretnék, kompromisszumok nélkül? A válasz: van, méghozzá a jó minőségű fejhallgatók és fülesek tökéletes alternatívát nyújtanak bárki számára - méghozzá bőven elérhető áron!

A prémium minőségű headsetek tökéletes alternatívái a hangszóróknak: a magas és mély hangokat egyaránt jól megszólaltatják, a térhatásra sokszor pontosabban képesebbek, mint egy többé-kevésbé jól beállított 5.1-es vagy 7.1-es hangrendszer. Rengeteg helyet (és sokszor pénzt) megspórolunk velük, kevesebbet fogyasztanak masszív társaiknál, és nem zavarják a szomszédokat, élettársakat és lakótársakat sem - éppen ezért remekül kiegészítik konzoljainkat.

A TRITTON AX 720 7.1 HEADSET

A Tritton vezető márkanévnek számít a gaming headsetek piacán: egész egyszerűen akkora tapasztalatuk van már ebben a műfajban, hogy szinte garanált minden egyes terméknél a minőség - a 7.1 surround képességekkel bíró 720-as headset pedig a szokásos elvárásokon is túl teljesít. A gaming headsetek legfontosabb eleme ugyebár az, hogy egy hagyományos és egy verseny-környezetben is egyaránt jól kell teljesítsenek: ezek a headsetek remekül adják vissza a térbeliséget, aminek köszönhetően egy FPS játékban könnyen eldönthető lesz, hogy mögöttünk balra, vagy valamivel előttünk, jobbra próbál meg lopakodni egy szemmel még nem látható a játékos - és ez csak egy példa a sok elképzelhető használati mód közül.

A Tritton Ax 720 7.1 headset egy 3.7 méteres kábelt tartalmaz, az Xbox Live aktivitáshoz szükséges Headset kiegészítőkkel, kábelekkel - és lehetőséged van arra is, hogy a headsetet a pc-n használd. Masszív kialakítása, remek hangzása és az Xbox 360 minden funkcióját kihasználó felépítése miatt erősen ajánlott kiegészítő bárki számára, aki szeretne megkötések és limitációk nélkül a lehető legjobb audió-élmény mellett játszani - a headset természetéből fakadóan nem zavarja lakótársainkat, szobatársainkat, szomszédainkat sem, és elképesztő hangzavart varázsol fülünkbe még az éjszakai órákban is, ha erre vágyunk!

TOVÁBBI TRITTON HEADSETEK

TRITTON HEADSETEK XBOX 360 PLATFORMHOZ
TRITTON HEADSETEK PLAYSTATION 3 PLATFORMHOZ
TRITTON HEADSETEK PC PLATFORMHOZ
TRITTON HEADSETEK WII U PLATFORMHOZVissza
Nyomtatható verzió

|
2013-04-05 08:54:59
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére