Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Cyborg STRIKE 7 PC billentyűzet és MLG PRO X360 kontrollerek kaphatók bevezető áron!

2170
MADCATZ CYBORG S.T.R.I.K.E 7 HARDCORE GAMER PC BILLENTYŰZET

A folyamatosan egyre jobb és jobb termékekkel jelentkező MadCatz az elképesztően sikeres konzolos kiegészítők után visszatér a PC-s gyökerekhez: Egy professzionális gamer billentyűzettel álltak elő a kiegészítőket gyártó cég fejlesztői, méghozzá egy olyannal, ami egyértelműen a párját ritkítja. A termék minőségéről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, az egyes alkotóelemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, minőségük messze meghaladja a megszokott szintet, legyen szó bármelyik vetélytársról, a maximálisan igényes kivitelezés már csak hab a tortán.

Amikor egy másodperc dönti el, hogy mi lövünk le valakit, vagy minket lőnek le, NEM MINDEGY, hogy milyen billentyűzet van a kezünk alatt. Egy normál billentyűzettel ilyen helyzetben nem sokra megyünk, mivel a mozdulatoknak ösztönösnek kell lenniük: egy profin testre szabott klaviatúrán azonban sosem fogunk mellé nyúlni. A Madcatz Cyborg családjának legújabb tagja a S.T.R.I.K.E 7 hosszú évek alatt érte el végleges formáját, melyet a moduláris felépítésnek köszönhetően tökéletesen testre szabhatunk. 

A Madcatz nem spórolt az anyaggal: Az aluminium alapokra épülő robosztus billentyűzet már ránézésre is tekintélyt parancsoló, de a tervezéskor azt is figyelembe vették, hogy tökéletesen ki legyen súlyozva, ne csúszkáljon, ne mozduljon el a leghevesebb összecsapások közepette sem. Ráadásul a WASD és irány gombok olyan gumírozott változatra cserélhetők (a csomag része), amin garantáltan nem fog megcsúszni az ujjunk!

A S.T.R.I.K.E 7 egyik leglátványosabb eleme kétség kívül a  a V.E.N.O.M. TFT-LCD érintőképernyő. Ezen a panelen végezhetjük el a beállítások, finomhangolások többségét: Alkalmazásokat indíthatunk (Firefox, levelező, stb) belőhetjük a billentyűzetkiosztást, hangerőt változtathatunk a játékban, makrókat futtathatunk, websiteokat is megnyithatunk a kijelzőn, ráadásul a TeamSpeak is innét vezérelhető.A billentyűzet háttérvilágítással is rendelkezik, melyet szintén az érintőpanelről konfigurálhatunk: egy 16 millió színből álló paletta áll rendelkezésünkre ehhez a művelethez.

Most rendkívül akciós, 64.990 Forintos bevezető áron juthatsz hozzá ehhez az egész Európában hiánycikknek számító minőségi billentyűzethez! Mire vársz még?

MADCATZ CYBORG STRIKE 7 HARDCORE GAMER BILLENTYŰZET MEGRENDELÉS


MAJOR LEAUGE (MLG) CIRCUIT PRO XBOX 360 KONTROLLER
Az MLG Pro Circuit kontroller a jelenleg kapható kontrollerek közül legjobb választás, ha szeretnéd bővíteni a rendelkezésedre álló eszközök számát és fontos számodra a testre szabhatóság. Ez a kontroller prémium minőségű alapanyagokból készült, ráadásul szinte minden fontos eleme kicserélhető, testre szabható!

Hozd ki magadból a legtöbbet profi irányítód segítségével! Élvezd a testre szabhatóság minden előnyét: Ugye Te is átélted már azt, hogy egy másodpercen múlt, hogy nem te lőtted le az ellenfelet, hanem téged lőttek le? Ezzel a profi kontrollerrel ez már elképzelhetetlen, mivel olyan precízen követi ujjad mozgását, hogy semmiféle lagot, reccenést, vagy késést nem fogsz tapasztalni játék közben. Túl könnyűnek találod a joyt, nem áll kézre, úgy érzed nincs benne anyag? Ez többé nem probléma, mivel a csomagban különböző súlyú nehezékeket is találsz, melyeket a joy alján lévő direkt erre a célra kialakított tárolóban helyezhetsz el.

Mi van a csomagban?


Az MLG Pro Circuit igen gazdag felszereltséggel érkezik, hogy minden játékos igényét kielégíthesse!

A csomag részei a következők:

- MLG PRO CIRCUIT kontroller
- 2 db eőlap (matt, fényes) és 2 db oldalpanel (cserélhető, levehető)
- Cserélhető analog karok (2 db PS3 és X360 stílusú)
- Cserélhető D-pad irányok (2 db PS3 és X360 stílusú)
- Hordtáska, melybe minden tartozék elfér
- Levehető töltő kábel 3m
- Nehezékek az irányító súlyozásához

MADCATZ MAJOR LEAUGE GAMING (MLG) PRO CONTROLLER FOR XBOX 360 MEGRENDELÉSEVissza
Nyomtatható verzió

|
2013-05-10 14:58:18
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére