Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


PlayLink játékajánló

286

Az ünnepi szezon számtalan kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy különféle munkahelyi / baráti / családi összejöveteleken vehess részt, de mi van akkor, ha nem szeretnéd ezer és egyedik alkalommal is előszedni a polcon porosodó Activity / Monopoly párost? Csapj egy igazi modern partit a kizárólag PlayStation 4 konzolon elérhető PlayLink címekkel, amik a legdöglöttebb házibuliba is garantáltan új életet lehelnek. Nincs elég kontroller ahhoz, hogy mindenki csatlakozni tudjon? Pánikra semmi ok, hiszen a PlayLink címek használatához nincs szükség plusz kontrollerekre, csupán okostelefonokra, az ingyenes applikációra és már indulhat is a mulatság! A magyar felirattal és szinkronnal elérhető PlayLink címek minden korosztály számára kiváló szórakozást nyújtanak, legyen szó izgalmas thrillerről, műveltségi vetélkedőről vagy mókás partijátékokról.

playlink_jatek_vasarlas

A felhozatalban akadnak igazi partyjátékok, amelyek simán kiválthatják a megszokott társasjátékokat! Kezdjük a Knowledge Is Power című kvízjátékkal, melyben különféle popkulturális, történelmi vagy éppen földrajz témájú kérdéseket kell minél gyorsabban megválaszolnod. A gyorsaság azonban nem minden, hiszen oda kell figyelned vetélytársaidra is, akik különféle mókás nehezítésekkel próbálnak majd szabotálni.

knowledge_is_power_playlink_vasarlas

Aztán ott a That’s You! vicces fotózással, rajzolással és a megadott válaszok pontozásával, aminek a vége egy féktelen partijáték. Aztán ott a Frantics, amelyben a páratlanul egyedi gyurmagrafikával megalkotott világban a feladatod a koronák gyűjtögetése lesz, a dobogó legfelső fokához pedig veszélyes akadálypályákon, rendhagyó autóversenyeken és őrült bombadobáló bajnokságokon keresztül vezet az út. Őket mind megtalálod a PlayLink gyűjteményes kiadásban!

chimparty_playlink_vasarlas

Természetesen a legkisebbek sem maradnak ki a szórakozásból, hiszen a családbarát kihívások a Chimparty-t a gyerekzsúrok új sztárjává teheti. Ebben a fergetegesen humoros pillanatokkal teli majomkodásban 18 minijátékot próbálhatsz ki összesen 90 szinten keresztül, valamint egy különleges társasjátékot, ahol a szerencséd mellett cinkelt kockákat és piszkos kis trükköket is bevethetsz a siker érdekében. Szórakozás a legkisebbeknek, akár együtt a szülőkkel vagy nagyszülőkkel!

hidden_agenda_playlink_vasarlas

Ha komolyabb vizekre eveznél, a PlayLink-re megint csak számíthatsz, hiszen a (magában és a PlayLink Collection részeként is elérhető) Hidden Agenda körömrágósan feszült jeleneteivel egy hamisítatlan hollywoodi thrillert izgulhatsz végig. Az Until Dawn című horrorjáték készítőinek új alkotásában a baráti társaságodnak egy sorozatgyilkost kell elkapnia, a csapat egyik tagja azonban titkos célokkal is rendelkezik. Ahhoz, hogy rájöjjetek, ki a beépített ember minden figyelmetekre szükség lesz, így érdemes a legapróbb részletekre is odafigyelni a kaland során.

Legyen szó gyerekekkel töltött hétvégéről, páros estéről vagy felhőtlenül szórakozó haveri társaságról, a PlayLink játékok az okostelefonok segítségével mindenki számára hozzáférhető és könnyen elsajátítható élményeket kínálnak!

playlink_jatek_vasarlas


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2018-12-13 14:20:56
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére