Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


PlayLink bemutató - PS4 be, telefon a kézbe és indulhat a buli!

1060

playlink_ajanlo

A szórakozás új formája megérkezett PlayStation 4-re! Felejtsd el a körülményes irányítást és a drága kiegészítőket, a PlayLink játékok használatához a konzolon kívül nem lesz szükséged semmi másra, csupán az amúgy is mindig a zsebedben lapuló mobiltelefonodra, illetve egy ingyenesen letölthető alkalmazásra és már indulhat is a buli!

playlink_ajanlo_vasarlas_elorendeles

Úgy érzed te vagy a társaság legműveltebb tagja, de a többieket nem nyűgözi le, hogy egyedül te tudod felsorolni tételesen az összes Star Trek filmet? Lőjj egy vicces szelfit, válaszolj helyesen a feltett kérdésekre, kerüld el az ellenfeleid mesterkedéseit és juss fel barátaidat megelőzve a Tudás piramisának csúcsára a magyar szinkronnal és felirattal érkező Knowledge Is Powerben! Inkább egy hagyományosabb partijáték érdekelne? A That's You! segít a leglaposabb összejövetelből is előhozni az évszázad házibuliját merész kérdésekkel, vicces fotókihívásokkal és az elmaradhatatlan firkafeladatokkal. Készen állsz arra, hogy megismerd mit gondolnak rólad a barátaid?

playlink_ajanlo_02

Szégyenítsd meg az X-Faktor döntőseit a Singstar Celebration segítségével, melyben akár egyedül vagy akár egy barátoddal duettezve eresztheted ki az énekhangodat többek között olyan előadók számaira, mint Calvin Harris, Sia, a The Chainsmokers vagy Adele. Mi is eshetne jobban az kis éneklés után, mint egy adag popcornnal bezuppanni a TV elé és megnézni egy izgalmas thrillert. A magyar szinkronnal és felirattal megjelent Hidden Agenda pontosan ezt nyújtja, csak éppen interaktív formában, a játékosok pedig a telefonjuk segítségével szavazhatnak arról, hogy az események milyen fordulatot vegyenek.

playlink_ajanlo_03

Ez azonban még nem minden, hiszen számos izgalmas bejelentett új projekt mellett márciusban érkezik a Frantics című frenetikus buliindító, melyben 15 mókás minijátékban próbálhatsz túljárni a barátaid eszén, miközben a telefonod döntögetésével, rázásával vagy forgatásával oldod meg a feladatokat.
 

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2018-01-16 12:30:21
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére