Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


PC szerviz szolgáltatásaink

3035


Hibaelhárítás, javítás
Probléma: Nem tölt? Csíkos a kép? Magától kikapcsol? Be sem kapcsol? Vagy nem tudod, hogy pontosan mi baja, de valami problémád van a gépeddel?
Megoldás: Hozd el hozzánk, ahol szakavatott kollégánk ingyenes bevizsgálás után tud árajánlatot adni és egyben javaslatot is tud tenni a hiba végleges megoldására.Számítógép összeszerelés
Probléma: Szeretnél egy számítógépet a mindennapokra? Maximális felbontásban szeretnéd futtatni a legújabb játékokkal? Régi konfigodat lecserélnéd, de nem szeretnél vele bajlódni?
Megoldás: Tisztában vagyunk az aktuális trendekkel, így a lehető legjobb ár/érték arányú konfigurációt tudjuk összeállítani számodra és egyedi igényeid szerint tudjuk megvalósítani azt, amire szükséged van. Hardcore PC-knél fontos megemlíteni, hogy nem mindig a legdrágább gép a legoptimálisabb választás. Jól átgondolt konfigurációval akár százezreket is spórolhatunk.
Egyedi kivitelezések igény szerint
Probléma: Hangos a ventillátorod? Zavar, hogy ontja a meleget a gépházad? Egy vagyont költöttél a gépedre, de rossz ránézni a belsejére? Káosz uralkodik a számítógéped körül, csak lógnak a kábelek össze-vissza?
Megoldás: Itt is igaz a régi mondás, hogy a külső megfog, a belső megtart. Azaz, hogyha a belső brutális erőt áraszt, akkor a külcsíny miért ne legyen összhangban vele? Meguntad, hogy hangos a léghűtésed? Egy jól átgondolt vízhűtés illetve kábelmenedzsment (harisnyázás, kábelelvezetés, rendszerezés) után, szobában eldugott, asztal alá rejtett számítógép a lakás legdizájnosabb elme is lehet, amire jó ránézni!
Számítógép/Laptop karbantartás
Probléma: Koszos, poros? Melegszik? Lassan tölt be a Windows? Nem stabil a rendszer? Lassan nyílnak meg a programok?
Megoldás: Minden műszaki eszközt karban kell tartani. Ez alól a számítógépünk sem kivétel. Komolyabb bajokat lehet megelőzni egy alapos karbantartással. Legyen szó portalanításról, hővezető paszta cseréről, vagy akár gap pad cseréről, rendszeres karbantartással elkerülhetőek a hardveres meghibásodások jelentős része.
Napjainkban a legnagyobb probléma, ami a gép operációs rendszerét éri, az internetről származó „IT-szemét”, illetve a különféle kártevők, és „worm”-ök. Általában a probléma orvosolható anélkül, hogy elveszítenénk minden adatunkat, ha időben észrevesszük a betolakodót.
Adatmentés
Probléma: Több évnyi, több ezer fényképpel és videóval rendelkezel? Szeretnéd biztonságban tudni ezeket?
Megoldás: Látogass el hozzánk és mi lementjük számodra a fontos médiatartalmakat és dokumentumaidat, akár az általad hozott merevlemezre, vagy egy nálunk vásárolt adathordozóra.
Rendszertelepítés
Probléma: Új számítógépet vagy laptopot vásároltál és nincs rajta operációs rendszer? A legújabb Windows-t szeretnéd?
Megoldás: Hivatalos Microsoft-partnerként bármilyen Windows operációs rendszert és különböző szoftvereket is tudsz nálunk vásárolni, amelyek nélkülözhetetlenek a mindennapi életben. Ezen felül szakavatott kollégánk tud ajánlani további nélkülözhetetlen programokat, amelyek megkönnyítik a felhasználó életét, valamint olyan segédprogramokat, amelyről a laikus nem is tudja, hogy létezik.
Tuning szolgáltatások
K vagy FX, esetleg más egyéb szorzózármentes processzorral rendelkezel, viszont nem mered kiaknázni a benne szunnyadó potenciált? Bízd ránk gépedet, mi egyedi igényeid szerint felturbózzuk, figyelembe vesszük a memóriában és a videokártyában lévő tartalékokat is, így a meglévő konfigurációdat nem kell lecserélned: fel fogja venni a versenyt akár két generációval újabb PC-kkel is.

Hova fordulhatok, ha kérdésem van?

Szervizes kollégáink nyitva tartási időben bármikor készséggel állnak rendelkezésedre, ha kérdésed van:

Írj nekünk emailt : szerviz@konzolokszervize.hu
Hívj minket mobilon : (+36)30/5944034


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2016-09-22 11:19:01
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére