Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Szavazz ránk a 2017-es Ország Boltja versenyen!

520

11 év. Huhh... totális őrület belegondolni, hogy már ennyi ideje itt vagyunk és azon dolgozunk, hogy a létező legfullosabb (szó szerinti) játékélményt nyújtsuk át neked amikor meglátogatod üzletünket vagy a webshopunkból rendelsz. Kis csapatunk éjt nappallá téve azon agyal, hogy minél kedvezőbb árakkal és ajánlatokkal tudjuk emlékezetesebbé tenni a szürke hétköznapokat, jeles ünnepeket és a szabadságokat egyaránt.

orszag_boltja_2017_szavazas

A visszajelzéseitek alapján folyamatosan fejlesztjük weboldalunkat és újabbnál újabb kényelmi funkciókat vezetünk be, hogy a vásárlás nálunk valóban élménnyé váljon. Idén úgy döntöttük benevezünk a 7. Ország Boltja versenyre, melynek megnyerésével újabb szintre tudjuk emelni a Konzolok Szervizét, ehhez azonban szükségünk van a TE segítségedre. Igen, a döntés hatalma nálad és a kattintásra használt mutatóujjadban rejtőzik, ennyi szükséges ugyanis ahhoz, hogy leadd szavazatodat a kedvenc konzolos boltodra... azaz ránk. :)

orszag_boltja_szavazas_02

Előre is köszi és egy nagy pacsi a segítségért, ígérjük a jövőben is azon fogunk dolgozni, hogy rászolgáljunk a bizalomra, amivel idáig is megtiszteltél minket.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-06-29 15:42:13

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére