Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


New 3DS XL akció - jöhet egy ajándék játék a gép mellé?

649

Közeleg a nyaralás időpontja és nem szeretnéd lecuccolni a tévét és a kedvenc konzolodat a balatoni nyaralóba? Nem kell megválnod ebben az időszakban sem a videojátékoktól, hiszen a Nintendo konzoljait pont utazásra találták ki, ráadásul most ajándék játékokkal is meglepünk a gép mellé.

nintendo_3ds_xl_akcio_vasarlas

Bőröndök bepakolva
. 2 gallon naptej megvásárolva. Nyaraló kibérelve. "Az elmúlt 20 év legjobb nyári slágerei" playlist letöltve. Már csak egy jó kis játék hiányzik a listáról, de csak nem vihetsz magaddal egy teljes konzol / tévé szettet a vízpartra... Itt már csak a 3DS XL segíthet

A Nintendo legújabb kiadású hordozható konzolja megoldja a fenti problémát, hiszen kellően kicsi ahhoz, hogy a strandtáskába beférjen, viszont izgalmakban bővelkedő, tartalmas játékok garmadáját találod meg a gép kínálatában. A legjobb azonban még vissza van: a nyárra való tekintettel most a fehér 3DS XL modellek mellé ajándékba adjuk a gép egyik legnépszerűbb játékaként ismert Pokémon Sun-t vagy Pokémon Moon-t, melyből akár egy több hetes nyaralásra elég játékidőt is kihozhatsz.

3ds_xl_nyari_akcio_vasarlas

Maximalistáknak érdemes a két játékos csomagot választani, melyben a Mario Sports Superstars mellett egy Yo-Kai Watch 2: Bony Spirits játékot is találsz. Biztosítsd be a felhőtlen szórakozást a nyaralásra és zsákold be a gépcsomagok valamelyikét ajándék játékkal a készlet erejéig.

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-06-21 17:50:58
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére