Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

New 3DS XL akció - jöhet egy ajándék játék a gép mellé?

420

Közeleg a nyaralás időpontja és nem szeretnéd lecuccolni a tévét és a kedvenc konzolodat a balatoni nyaralóba? Nem kell megválnod ebben az időszakban sem a videojátékoktól, hiszen a Nintendo konzoljait pont utazásra találták ki, ráadásul most ajándék játékokkal is meglepünk a gép mellé.

nintendo_3ds_xl_akcio_vasarlas

Bőröndök bepakolva
. 2 gallon naptej megvásárolva. Nyaraló kibérelve. "Az elmúlt 20 év legjobb nyári slágerei" playlist letöltve. Már csak egy jó kis játék hiányzik a listáról, de csak nem vihetsz magaddal egy teljes konzol / tévé szettet a vízpartra... Itt már csak a 3DS XL segíthet

A Nintendo legújabb kiadású hordozható konzolja megoldja a fenti problémát, hiszen kellően kicsi ahhoz, hogy a strandtáskába beférjen, viszont izgalmakban bővelkedő, tartalmas játékok garmadáját találod meg a gép kínálatában. A legjobb azonban még vissza van: a nyárra való tekintettel most a fehér 3DS XL modellek mellé ajándékba adjuk a gép egyik legnépszerűbb játékaként ismert Pokémon Sun-t vagy Pokémon Moon-t, melyből akár egy több hetes nyaralásra elég játékidőt is kihozhatsz.

3ds_xl_nyari_akcio_vasarlas

Maximalistáknak érdemes a két játékos csomagot választani, melyben a Mario Sports Superstars mellett egy Yo-Kai Watch 2: Bony Spirits játékot is találsz. Biztosítsd be a felhőtlen szórakozást a nyaralásra és zsákold be a gépcsomagok valamelyikét ajándék játékkal a készlet erejéig.

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-06-21 17:50:58

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére