Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Nintendo Selects játékok kaphatók, kedvező áron!

1605
Bár a Nintendo Wii utódja, a Nintendo Wii U már megjelent, és több mint négy hónapja szórakoztatja a gépet megvásárló játékosokat, azért nem szabad elfeledkezni arról a több, mint kilencven millió Nintendo Wii-tulajdonosról sem, akik adott esetben egyre nehezebben tudják megvásárolni a Wii legnagyobb klasszikusait. A Nintendo most rájuk is gondolt, hiszen létrehozta a "Nintendo Selects" márkát, az ezt viselő játékok pedig végre ismét hozzáférhető áron vásárolhatók meg, ha megjelenésükkor lemaradtál volna róluk! Lássuk, mely játékokról is van szó!

Kezdjük az áttekintőt a három legnagyobb címmel. Az első a platform játékok császára, a Super Mario Galaxy. A Galaxy új mérföldkövet hozott létre a mászkálós, ugrálós játékok világában, hiszen a bolygókra "osztott" pályákon a Nintendo fejlesztői maximálisan kiélhették kreativitásukat. Az eredmény? Minden idők egyik legszórakoztatóbb játéka, kellő kihívással és sok-sok extra pályával. A másik alapmű a Legend of Zelda: Twilight Princess. A GameCube-ra és Wii-re egyaránt elkészült Zelda játék drasztikus irányváltás volt a rajzfilmszerű grafikával hódító Wind Wakerhez képest - a minőségre azonban ezúttal sem lehetett panasz. Ha ezt a játékot vásárolod meg, akkor egy epikus kalandban vehetsz részt! A legnagyobb Nintendo-klasszikusok sorát egy valamivel könnyedebb játékkal zárjuk, ez volna a Super Paper Mario. A Paper Mario egy szórakozatató "mellékszál" a Mario játékok sorában, ahol az ugrándozás mellett a szerepjátékos elemekre is nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztők. Most ez is megtalálható a Select kínálatában.Akármennyire is nagy játékok az előbbi bekezdésben említett darabok, azért akad egy egészen más célközönség is a Nintendo Wii platform számára. Természetesen azokról a játékosokról beszélünk, akik a multiplayerre, a partijátékokra kíváncsiak! Ha te is közéjük tartozol, illetve tervezel valamikor egy ütős házibulit, amiben akár a Nintendo Wii-játékok is megjelenhetnek, akkor három Select-márkás játék is a segítségedre lehet. Az első a Wii Sports Resort, ami a döbbenetesen sikeres Wii Sports hangulatát ülteti át kicsit mozgalmasabb sportágakba - éppen ezért ideális lehet az egymás elleni versengéshez is! A második Selects-szoftver a Mario Power Tennis, ami meglepő módon szórakoztatóbb teniszezős élményt tud adni, mint amire a realista sportjátékok képesek. Főszerepben a labda, az ütők, és a Mario-játékok hősei - a szórakozás garantált, akár egyszerre négy fő részére is! Végül a sort egy tisztán partijáték zárja, sportolás nélkül: ez a Mario Party 8! A nyolcas szám bizony azt jelenti, amire most gondolsz: a Nintendo 64-korszak óta megannyi Party játék jelent meg a Nintendo különböző konzoljaira, változatos feladatokkal és fergeteges hangulattal. Ezt a trendet nem a Mario Party 8 fogja megszakítani, így ezt a játékot is nyugodtan tudjuk Neked ajánlani, ha multis szórakozást keresel!


A Select címek időtlen darabok, amelyek szinte minden korosztály képviselőit képesek elszórakoztatni, így új Wii vásárlása esetén, illetve már régebbi Wii-tulajként is érdemes figyelni a Select címkével ellátott játékainkat!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-03-25 14:29:33
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére