Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Metroid: Other M

1496

Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Metroid: Other M a Team Ninja és a Nintendo közös fejlesztése. A fejlesztőcsapat ezelőtt leginkább a Ninja Gaiden vagy a Dead or Alive játékokról volt híres. Ezekben a játékokban közös volt, hogy pörgős akció, látványos harcok szerepeltek - ez az az örökség , amit a most elkészült Metroid játékba is továbbvittek a fejlesztők. A Nintendo természetesen végig felügyelte a munkálatokat, biztosítva a Metroid-hangulatot.

Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A Metroid: Other M egy külsőnézetes akciójáték, belsőnézetes elemekkel néhol vegyítve. A Samus Aran egyik kevésbé ismert kalandját bemutató játékban egy gigászi űrutazásban veszünk részt, és extrém harcokat élhetünk át, ahol minden ügyességünkre szükség lesz a továbbjutáshoz és az életbenmaradáshoz. A játék tartalmas, pörgős, a Metroid sorozat rajongói számára kihagyhatatlan darabnak ígérkezik.


Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?

A Nintendo és a Team Ninja által közösen fejlesztett Metroid: Other M természetesen csak és kizárólag Nintendo Wii-re jelent meg, szeptember másodikán.  Előrendelőinknek köszönjük, hogy minket választottak, küldjük a terméket a megbeszélt címre - a játékot pedig emellett személyesen is meg lehet vásárolni üzletünkben, vagy internetes rendeléssel, a lenti linkre kattintva:

Metroid: Other M megrendelés, adatlap - Nintendo Wii

Miért érdemes kipróbálni a játékot?

- Természetesen a Metroid széria rajongóinak nem kell magyarázni, hogy miért érdemes ezt a játékot kipróbálni: egy újabb legendás kaland vár ránk, az ikonikus Nintendo-főhőssel, a jellemző támadásokkal és a megszokott speciális képességekkel
- A Metroid: Other M egy igazi Team Ninja-játék, csodálatos akciójelenetekkel, látványos, a Nintendo Wii képességeit maximálisan kihasználó grafikával, és hangulatos zenékkel. Tartalmas, az akciójátékokat kedvelők számára hosszan tartó kalandra kell számítani.Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-08-30 17:53:26
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére