Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: New Super Mario Bros Wii

1678
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A New Super Mario Bros Wii a Nintendo belsős fejlesztése. A játék a nagyon sikeres Nintendo DS-re megjelent New Super Mario Bros "nagykonzolos" folytatása, amely nem csak teljesen új pályákat, új kihívásokat tartalmaz, de a többjátékos üzemmód bevezetésével a fejlesztők gondoskodtak arról, hogy a játék megtalálja a helyét a komolyabb házibulikon is. A csapat nagy körültekintéssel készítette el a játékot, amelyet a kezdők is élveznek majd, de a profiknak is tartogat pár meglepetést.Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A New Super Mario Bros a klasszikus elődökhöz hasonlóan két dimenziós platformjáték, ahol minden esetben a pálya elejétől kell eljutni a végéig, szakadékok fölött átugorva, leüthető és sebezhetetlen ellenfelek tucatjai közt lavírozva. Mario különleges képességekhez juthat, visszatérnek a régi klasszikus elemek, és újakkal is találkozunk majd. A többi Mario játéktól eltérően ebben van multiplayer támogatás, ebben maximum négy játékos ülhet össze, hogy egymást hol segítve, hol akadályozva haladjanak előre.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?

A Nintendo belsős fejlesztőcsapata által elkészített, és a Nintendo által kiadott játék már megjelent, és megvásárolható a Konzolok Szervizében akár személyes átvétellel üzletünkből, akár a lenti linkre kattinva internetes rendeléssel.


A New Super Mario Bros Wii természetesen a Nintendo fejlesztésekhez hűen csak és kizárólag a cég saját platformjára, jelen esetben pedig Nintendo Wii-re vásárolható meg:

New Super Mario Bros Wii adatlap, megrendelés - Wii

Miért érdemes kipróbálni a játékot?

- A New Super Mario Bros a Wii képességeihez mérten nagyon színes, nagyon látványos pályákat tud mutatni, amelyre a DS-es változat nem feltétlenül volt mindig képes. A játék persze csak nevében emlékeztet a hordozható részhez, egyébként teljesen új tartalommal bír.
- A játék a legjobb Nintendo hagyományokhoz hűen olyan, hogy a legkisebb gyermekektől kezdve a felnőttekig bárki felveheti a Wiimote-ot, és minimális ismeret nélkül is elkezdhet játszani vele. A szórakozás - és a későbbi pályákon a kihívás - garantált, az erőszaktól mentes játék miatt pedig a szülőknek sem kell aggódni, hogy a gyerekek mivel is játszanak.
Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-16 13:45:48
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére