Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Nintendo Wii U bemutató

1509
Hogy mi is az a Wii U? A Nintendo következő generációs konzolja, mely az első olyan gép a cégtől, mely képes HD grafikájú játékok futtatására, és amely a többi konzol közül egyedi funkcióival és lehetőségeivel emelkedik ki.
Maga az irányító is a Nintendo újító szellemiségét sugallja: a saját képernyővel felszerelt GamePad nem csak a tévén látható látványt hivatott kiegészíteni, hiszen rengeteg címnél érintőképernyőként funkcionál, sőt, ha a tévét másra szeretnéd használni, az Off-TV Play funkciónak köszönhetően a játékot magán a kontrolleren nézve is folytathatod, és a kezedben minden további szolgáltatást ugyanúgy elérsz.

A Wii U, ahogy a Nintendónál már megszokhattad, a játékokkal kifejezetten családközpontú szórakozást kínál, számos megjelent exkluzív szoftverével a party-játokosokat, családokat, gyermekeket célozza meg: a játékok közt szép számmal akadnak mászkálós címek, buli-játékok, az online felületről szép számmal demók, fizetős klasszikus és új címek is leszedhetők, de komolyabb címekből is több található a repertoárban, ezzel megcélozva a komolyabb, felnőttesebb kikapcsolódásra vágyó vásárlókat, ráadásul online ismerőseiddel és ellenfeleiddel a konkurenciával szemben itt pluszköltség nélkül játszhatsz - a Wii U valóban képes lefedni a teljes család játékos igényeit.


Mindenképp fontos megjegyezni, hogy a Wii U több jelenlegi és korábban megjelent irányítót képes kezelni, például a Wii konzolhoz megjelent Remote irányítók a többszemélyes játékok szinte mindegyikénél használható, így esetenként több alternatív irányítási lehetőség is rendelkezésedre áll.
A játékokon felül számos kiegészítő lehetőség is elérhető a gépen, így ha szeretnéd, Youtube-videókat nézhetsz, böngészhetsz a neten, használhatod a gép saját közösségi felületeként funkcionáló Miiverse szolgáltatást, képeket oszthatsz meg egyszerűen, de még a kifejezetten a GamePad képességeihez igazított Google Street is vár Rád!


Összefoglalva bátran állítjuk: ha egy színes, főleg gyermek- és családközpontú kínálattal rendelkező, egyedi funkciókat és érdekes megoldásokat kínáló asztali konzolt keresel, mely könnyedén válik a szoba szórakoztató központjává, a Wii U lehet számodra a tökéletes választás!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-12-02 21:00:54
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére