Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Nintendo Switch vásárlás: csapj le az elsők között a Nintendó új konzoljára!

7899

nintendo_switch_vasarlas_01

A Nintendo Switch forradalmian új koncepcióval közelíti meg a videojátékok fogalmát és hibrid kialakításának köszönhetően tévére kötve és hordozható módban egyaránt tudod használni, hogy a játékot bárhol és bármikor tudd folytatni. 


nintendo_switch_konzol_vasarlas
A koncepciót már ismertük a 2016 októberi előzetesből: játssz bárhol, hiszen hordozható állapotban a Switch bárhol veled lehet, a dokkolóra kötve pedig már a tévé képernyőjén folytathatod, amit menet közben félbehagytál! Sok mindenre derült fény, lássuk őket sorjában!A NINTENDO SWITCH KONZOL

Maga a Nintendo Switch konzol  alap állásban egy hordozható kézikonzol, amely egy képernyőből és a két JoyCon irányítóból áll, melyeket a JoyCon Grip kontroller-kerettel használhatsz. A Switch képernyője egy kapacitív, multi-touch érintőképernyő, amely a modern okostelefonok érintőképernyőinek felel meg.

A géphez kapott dokkolóval a gépet teljes értékű asztali konzolként használhatod, mely így jelentősen nagyobb teljesítményt nyújt, igazi mai színvonalon jeleníti meg a játékokat.

A HASZNÁLATI MÓDOK

A hordozható mód


A hordozható módban két oldal egy-egy kontroller-rész található, így egy teljes értékű hordozható konzollal rendelkezel.

Az asztali mód

A tévére HDMi kábellel csatlakozó Switch dokkolóba ültetett gép esetében a két JoyCon irányító lepattintható a kis képernyőről, melyeket a JoyCon Grip kiegészítőre csatlakoztatva hagyományos kontrollerként használhatsz tovább - így egy teljes értékű asztali konzolt kapsz.

A tabletop mód

A JoyCon irányítók lecsatakoztatása akárhol lehetséges, így ha nem kézben fogva, hanem a képernyőt a magad elé helyezve is használatba veheted - ha épp így kényelmesebb, akkor megteheted. Ezzel egy olyan konzolt kapsz, amely bárhol, bármikor a rendelkezésedre áll.

nintendo_switch_joy-con_controller_vasarlas

A KONTROLLEREK


A képernyő két oldalán található, lecsatlakoztatható JoyCon irányítókon minden olyan funkció elérhető, ami szükséges egy modern játékoknál: az összesen így két, bekattintható analóg karral rendelkező irányítón az első gombok, a felső ravaszok és a gombok formájában megalkotott d-pad mellett egy dedikált capture gomb is található, mellyel képeket és videókat rögzíthetsz.

A két JoyCon-t leválasztva a két irányítót kapsz, melyek mozgásérzékelővel is el vannak látva, így legyen szó hagyományos vagy mozgásérzékelős játékokról, mindenre fel vagy készülve. A JoyCon ráadásul meglepően precízen érzékeli a mozdulatokat, beépített érzékelő-kamerájának köszönhetően később egészen új irányítási ötletekkel is találkozhatsz. Szintén újdonság a HD rezgés, melynek precizitását egy üvegpohárba ejtett jégkockákkal, majd a pohár vízzel történő feltöltésével prezentálták: a jégkockák koccanásától egészen a víz kiöntéséig minden kis rezzenést érezni fogsz. Kis további extra a beépített NFC olvasó, mellyel az erre alkalmas bankkártyák, ill. az Amiibo figurák is beolvashatók.

A Nintendo Switch hordozható vagy tabletop módban, játék függvényében 2,5 - 6,5 óra üzemidővel bír. Az eszköz USB-C típusú csatlakozóján keresztül hagyományos töltőkábellel és külön megvásárolható autós adapterrel / dokkolóval is feltölthető.

Ha teljesen hagyományos irányítóra vágysz vagy plusz kontrollerre van szükséged, a külön megvásárolható Nintendo Switch Pro Controller a tökéletes választás.

nintendo_switch_pack_vasarlas

A MULTIPLAYER

A Nintendo Switch több multiplayer lehetőséget is kínál a többszereplős módok szerelmeseinek.

Osztott képernyő asztali módban

A támogatott játékoknál elérhető az osztott képernyős mód, melynél több kontrollerrel vagy a külön JoyCon irányítókkal is játszhattok.

Online játék multiplayer

Természetesen a Nintendo Switch esetében is elérhetők az online többszereplős módok. A Nintendo a későbbiekben tisztázza, hogyan is fog kinézni a 2017 őszétől előfizetési lehetőségeket is felvonultató online rendszer.

Hordozható helyi multiplayer

A hordozható módban Wi-Fi csatlakozással elérhető lehetőségek mellett összesen nyolc Switch kapcsolódhat össze helyileg, így akár méretesebb helyi multiplayer rangadók is kialakulhatnak, amelynél így tévére sincsen szükség.

Helyi tabletop multiplayer

A két JoyCon lecsatlakoztatásával kapott két irányítót akár két ember is használhatja, ebben az esetben mozgásérzékelésre építkező és hagyományos egymás elleni multiplayer játékok is elérhetők.

RÉGIÓMENTESSÉG

A Nintendo Switch szoftveresen régiófüggetlen: érkezzen bárhonnan a játékod, le fogod tudni játszani.

nintendo_switch_montage_vasarlas

A JÁTÉKOK

A Nintendo számos játékot mutatott be, melyek közt voltak igazi meglepetések és már ismert címek is.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017 március 3)
A régóta fejlesztett, nyílt világú Zelda játék végül Switch premiercím lett, mely kinézetét és méreteit eltekintve nem is olyan meglepő - és ne feledjük, hogy arról a sorozatról van szó, melyet a világ talán legjobbjának tartanak.

1-2-Switch
A Nintendo Switch első partijátékát akár a géppel együtt is megvásárolhatod: a 1-2-Switch kiválóan prezentálja a konzol egyediségét, vidám két személyes párbajai pedig garantáltan a házibulik elengedhetetlen kellékeivé válnak. 

Mario Kart 8 Deluxe (2017 április 18)
A Mario Kart 8 a Nintendo előző konzoljának egyik leghangosabb sikere még szebben, az összes DLC-karakterrel és pályával, amelyhez továbbiakat is csatolnak - a definitív versenyzős partyjáték.

ARMS (2017 tavasz)
A játék, amely bemutatja, hogy a JoyCon irányítók precizitása milyen lehetőségeket rejt: az intenzív, kilőhető bokszkesztyűkkel lejátszott 1v1 meccsek igazi multiplayer bulit varázsolnak a képernyőre.

The Elder Scrolls V: Skyrim (2017 tavasz)

Természetesen az RPG fanatikus Switch tulajok sem maradnak játszani való nélkül, hiszen a számtalan év játéka díjat begyűjtő Elder Scrolls V: Skyrim is ellátogat a gépre felújított és a kiegészítőkkel megtámogatott kiadásban.

Splatoon 2 (2017 nyár)

A Wii U legnépszerűbb multiplayer címe visszatér, hogy a szebb, jobb és tartalmasabb formában mutassa be a Nintendo Switch online képességeit. Ragadd meg a legközelebbi festékszóró fegyvert és indulj harcba a Splatoon 2 csataterén. 

Super Mario Odyssey (2017 ősz)
Nincs Nintendo Mario nélkül, ám hatalmas hír, hogy az új rész még idén érkezik, ráadásul visszatér a méretesebb, nyíltabb 3D vonalhoz - nem csak az új lehetőségeket nyújtó sapka és egyéb lehetőségek, hanem az elképesztő grafika miatt is várjuk.

Just Dance 2017 (2017)
A legnépszerűbb táncjáték az év legdögösebb dalaival megpakolva természetesen nem hagyja ki a Nintendo Switchet sem. Itt az ideje, hogy megmutasd a barátaidnak ki a táncparkett ördöge a Just Dance 2017 segítségével!

Lego City Undercover (2017)
A Wii U kultjátéka grafikailag felturbózott verzióban érkezik a Nintendo új konzoljára és a Lego City Undercover most ismét bizonyítja, hogy egyedi játékmenetével miért vívta ki a kritikusok és a játékosok egyöntetű elismerését. 

Dragon Quest XI (2017)
A legendás japán szerepjáték-sorozat a Nintendo új konzoljára is megjelenik, így a stílus szerelmesei egy garantált klasszikussal köszönti a Switch-tulajokat.

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-01-13 06:22:56
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére