Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Nintendo E3 konferencia - összefoglaló

594
Idén is a szokásos poénos felvezetéssel kezdenek: ezúttal a vezetők, Iwata, Miyamoto és Fils-Aime Muppet-figurákként vonulnak a stúdióba.
 
>

>> Kezdésnek Starfox: a már várható Wii U játék nem csak mutatós, a GamePad képernyőjének köszönhetően belső nézetből is irányítható. Visszatérnek a tankok és egyéb járművek is. A neve Starfox Zero.

 

>> Super Mario Maker: a több epizód stílusában is használható pályaszerkesztő valóban észvesztően sok lehetőséget kínál. Idén ősszel érkezik, és saját Amiibo figurát is kap.>> A Skylanders SuperChargers két Nintendós vendégszereplőt is kap: Bowser és Donkey Kong saját járművekkel és mozgásokkal képviseli a céget. A poén: ezek a szobrok a Skylanderben és Amiibo figuraként is működnek!


>> The Legend of Zelda: Triforce Heroes! A játék a kooperatív lehetőségekre fog építeni, hasonlóan a Gamboy Advance-es epizódókhoz - a 3DS-es játék három játékost támogat, és persze a feladványok közös megoldására épít. Már idén ősszel!


>> Nemrég már megpendítették: a tavaly Wii U-ra megjelent Zelda / Dynasty Warriors hibrid 3DS-es epizódot kap - 2016 elején jön a Hyrule Warriors Legends!>> Ismét 3DS: négyfős kooperatív és 3v3 módokat támogató, könnyedebb hangvételű Metroid Prime: Fedeartion Force! A plyetkák tehát igaznak bizonyultak, lett hordozható Metroid, mégha mindenki a hagyományos vonalra is gondolt.>> Fire Emblem Fates: a méltán népszerű 3DS SRPG folytatás 2016-ban várható. A kifejezetten magas pontszámok és a méretes rajongói bázist eltekintve kifejezetten jó döntés. A zsebstratégák már készülhetnek rá!>> Atlus-Nintendo JRPG? Bizony, már róla is hallhattál: ezzel biztossá is volt, hogy a két imádott sorozatot egyesítő Shin Megami Tensei x Fire Emblem nyugatra is ellátogat - a Wii U játékhoz egyelőre nem tudunk időpontot mondani.


>> Végre Xenoblade Chronicles X! Végre, mert a Japánban már tavasszal megjelent, monumentális sci-fi szerepjáték nyugati megjelenési dátumot kapott: december negyedikét karikázhatod be a naptárban!>> Az Animal Crossing: Happy Home Designer 3DS-re és Wii U-ra is megjelenik: előbbinél Amiibokat, utóbbinál a szobrokat helyettesítő kártyákat használhatsz majd az extra módokhoz és tartalmakhoz.>> Jövő héten már javában nyomhatod, most még egyszer megmutatják: a Yoshi's Woolly World továbbra is sokszínű és tündéri, a kemény játékosoknak elegendő kihívással, a kisebbeknek beépített könnyítési lehetőségekkel, extraként sokrétű Amiibo támogatással. Egyébként még nem késő előrendelned, kis szerencsével még Amiibo Bundle pakk is juthat Neked!>> Nintendo és Level 5: a Japánban óriási sikernek és népszerűségnek örvendő Yokai Watch hozzánk is ellátogat! Ez valóban jó hír, a stílus rajongói rég vártak rá (Japánban már a folytatás is megjelent), nekik az idei ünnepi szezont kell majd becélozniuk a játékért.>> A Paper Mario vonal legújabb 3DS-es képviselője is érkezik: a Mario & Luigi Paper Jam, amely ismét a szokásos minőségi darab 3DS-re - sőt, már-már túl sok is lesz vele a kínálat. Na jó, csak viccelünk, tárt karokkal várjuk, jó játékból sosem lehet elég!>> Wii U Mario Tennis: a szokásosan egyszerű, de mégis rengeteg trükknek teret adó játék valami csodásan fest a masinán! A Mario Tennis: Ultra Smash még az ünnepi szezonban várható.


Ennyi volt tehát a Nintendo idei E3-as szereplése. A cég leginkább a már ismert sorozatok folytatásaira és a már bejelentett címek teljes bemutatására koncentrált, és akadtak újdonságok is - a japán vállalat egy igazán kellemes showt tudhat magáénak!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2015-06-16 22:11:01
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére