Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Nintendo akció: Wii U és 3DS slágerjátékok olcsóbban!

1281


A Nintendo konzolok tulajdonosaként sem kell csüggedned: van izgalmas akciónk a nyárra számodra is, függetlenül attól hogy Wii U-val, vagy Nintendo 3DS-el rendelkezel! Lássuk, mely játékok közül válogathatsz most a szokásosnál jóval olcsóbban!


Az elmúlt pár év legnagyobb játékait kaphatod meg most olcsóbban Wii U-ra, és nem igazán lehet egyiket sem kihagyni! Olyan alapművekről van itt szó, mint például a Kart sorozat legújabb része, a döbbenetesen szép (és legalább ennyire szórakoztató) Mario Kart 8, a bunyós játékosokat két éve lázban tartó Super Smash Bros, vagy épp a kompetitív lövöldözős játékok műfaját alaposan felforgató festékes játék, a Splatoon! Ha pedig a hardcore hack'n'slash játékokban érzed magad otthon, akkor most tiéd lehet a Bayonetta 2: a Platinum Games játékát sokan a kaszabolós zsáner egyik új császárának tekintik, joggal. Az akció augusztus 31-ig él!


A Zelda világát hack'n'slash akcióba átültető Hyrule Warriors Legends az elmúlt időszakban a 3DS egyik legnépszerűbb játékává nőtte ki magát: nem véletlenül, hiszen elképesztő tartalom és változatos játékmenet párosul itt! Ha inkább a Pokémonok érdekelnek, akkor most olcsóbban lehet a tiéd a Pokémon Alpha Sapphire, a 2014-ben megjelent, több száz játékórányi tartalommal kecsegtető poké-gyűjtögetős RPG! De mindezek mellett további akciós játékok várnak: a szellemházas kalandok a Luigi's Mansion 2-vel visszatérnek, ha pedig inkább a hihetetlen mélységekbe nyúló házépítés érdekel, akkor vár az Animal Crossing: Happy Home Designer – most igen kedvező áron! Az akció július 31-ig él!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2016-07-20 13:24:34
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére