Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Elindult márciusi Nintendo-akciónk!

919

Izgalmas akcióval indítjuk a márciusi hónapot, a főszerepben pedig ezúttal a Nintendo konzolgépei és népszerű játékai lesznek! Akár Nintendo Wii, akár Nintendo 3DS, akár a legújabb masina, a Nintendo Wii U tulajdonosa vagy, most érdemes lesz végigböngészned az érintett termékeink listáját, hiszen kedvező áron vásárolhatod meg a lentebb látható játékokat, hardvereket és kiegészítőket egyaránt! Az akció két héten át tart, így március huszadikán ér majd véget!

Nintendo akció Wii, WiiU, 3DS


NINTENDO WII ÉS WII U JÁTÉKOK, KIEGÉSZÍTŐK KEDVEZŐ ÁRON
Az akciós játékaink közül elsőként a Nintendo Wii legjobbjait emelnénk ki: ezeket a Nintendo újra kiadta, méghozzá a Nintendo Selects címkével, amely csak a megbízhatóan magas minőséget képviselő játékok sajátja. Ezek közül most érintett a MARIO PARTY 8, a Wii SPORTS RESORT (mindkettő remek partijátéknak), de itt van a két legnagyobb Mario-s versenyjáték, a MARIO KART WII és a SUPER SMASH BROS BRAWL is! Ezek a játékok működnek akkor is, ha Nintendo Wii U konzolod van, hiszen az új Nintendo-gép lejátssza az elődjére megjelent játékokat is!

A Nintendo Wii U-szoftverek közül a két legjobbnak is csökkentettük most az árát: a két érintett játék nem más, mint a SUPER MARIO 3D WORLD, és a DONKEY KONG COUNTRY TROPICAL FREEZE! Ez utóbbihoz egyébként most ajándék Donkey Kong hűtőmágnes is jár ajándékba! Akármelyik játékot választod, a pompás játékélmény garantált: mindketten a maguk módján formálják át az ugrándozós játékok műfaját! Fehér és fekete Remote Plus kontrolleres csomagban, kedvező áron kapható a Wii Party U is: ha új kontrollerre van szükséged, és még játékot is akarsz hozzá kapni, akkor ne hagyd ki ezt az ajánlatot!

Végül, de nem utolsó sorban maga a hardver is akciós áron kapható: 79,990 forintért tiéd lehet a Premium Nintendo Wii a New Super Mario Bros U és a New Super Luigi Bros U játékokkal - ez így már igen komoly értéket képvisel, igencsak jó áron! Ha inkább egy új Wii mellett döntesz, akkor az is részt vesz akciónkban: itt a WII MINI Mario Kart Wii-vel, vagy a FAMILY EDITION két extra játékkal - és ha már stílusosan játszanál, akkor olcsóbb a Mario kiadású, vörös színben pompázó Limitált WII REMOTE PLUS is!

Super mario 3d World Donkey Kong Country Tropical Freeze
NINTENDO 3DS JÁTÉKOK ÉS KIEGÉSZÍTŐK, KEDVEZŐ ÁRON

Persze nem feledkeztünk meg a Nintendo hordozható konzolgépéről és a hozzá készült játékokról sem: akciónk másik részében ezeket vásárolhatod meg olcsóbban. A 3DS legjobb platformjátékának tartott DONKEY KONG COUNTRY RETURNS-t kár lenne kihagynod: hihetetlenül tartalmas szórakozásról van szó, ami egy-az-egyben azt az élményt nyújtja, amit az alapjáték pár éve Wii-n kínált - csak éppen most a kezedben van a játék! Szintén magas minőséget képvisel a sokak által máig a legjobbnak tartott Zelda 3DS-es verziója, a LEGEND OF ZELDA: OCARINA OF TIME 3D! Ha anno kimaradt volna, vagy épp nosztalgiázni akarsz a felújított játékkal, akkor most itt az idő, hogy beugorj a nagy kalandba!

Most kedvező áron veheted meg a 3DS-t is: a Nintendo 3DS XL FEKETE/FEHÉR kiadásai is olcsóbban kaphatók a következő két hétben, vagy választhatod a speciális kiadású verziókat is, mint a LINK BETWEEN WORLDS BUNDLE, vagy a LUIGI SPECIAL EDITION!

Nintendo 3DS Link between worlds


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-03-05 09:48:13
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére