Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Nintendo 2DS bejelentés, infók

1541
Új hordozható konzolt jelentett be a handheld piacon legnépszerűbb gyártó, a Nintendo. Természetesen nem egy teljesen új konzolról van szó, elvégre a Nintendo 3DS (és új verziója, a 3DS XL) eladásai egyre jobbak, inkább egy új, belépő szintű verzióra kell gondolni, amely kiváló alternatívát jelenthet sokak számára a jelenlegi modellekhez képest. Jön a Nintendo 2DS!

A Nintendo 2DS neve kicsit meglepő lehet, hiszen pont, hogy a gép egyik "meghatározó" eleme, a 3D hiányzik belőle. Nem véletlen a név: a Nintendo 2DS képtelen arra, hogy három dimenziós képet jelenítsen meg a felső kijelzőjén, így ezt a gépet kifejezetten azoknak találta ki a Nintendo, akik vagy nem tudtak megbarátkozni ezzel a három dimenziós effektel, vagy egyszerűen túl fiatalok ahhoz, hogy azt rendszeresen használják (hiszen a legfiatalabb korosztály számára nem is ajánlott huzamosabb ideig a 3D kijelző használata). A 3D-kompatibilitás hiánya az egyetlen különbség a Nintendo 2DS és a 3DS hardvere között: a gép "lelke" megegyezik ezekben a masinákban. Ez tehát azt jelenti, hogy ha az új modellt választod, akkor ugyanúgy játszhatsz a 3DS teljes játékkínálatával, mintha egy 3DS, vagy egy 3DSXL modellt választottál volna.

Nintendo 2DS külalak

Természetesen vannak más különbségek is, leginkább a gép külsejéből és felépítéséből fakadóan. A Nintendo 2DS hosszú idő óta az első olyan hordozható Nintendo-konzol, amit nem lehet félbehajtani: a strapabíróbb, robosztusabb felépítés garantálja, hogy a fiatalabb játékosok sem fognak kárt tenni a gép borításában, szerkezetében. Ezen felül persze további átalakításokra is sor került, a gombok és a karok külsejét tekintve - ezt a mellékelt videón Te is szemügyre veheted. Ami biztos, hogy a Nintendo 2DS valamivel olcsóbb lesz, mint nagytesói, és játékra pontosan annyira lesz alkalmas, mint azok, így remek alternatíva lesz a korábbi modellek helyett, ha a legjobb áron akarsz hozzájutni a Nintendo hordozható játékkonzoljához!

NINTENDO 2DS ELŐRENDELÉS, TOVÁBBI INFÓK
KÉK-FEKETE SZÍNBEN / PIROS-FEKETE SZÍNBEN
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-09-03 13:29:06
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére