Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Need for Speed Payback vásárlás - száguldás életre halálra!

993

need_for_speed_payback_elorendeles_vasarlas

Tenyerelj rá a turbóra és hódítsd meg Fortune City utcáit, vegyél részt illegális versenyekben, valamint izgalmas autós üldözésekben az ajándék DLC-vel érkező Need for Speed Payback-ben!

need_for_speed_payback_elorendeles_vasarlas_06

A Halálos Iramban filmek világát digitális formába öntő Need for Speed Payback az illegális autóversenyek rejtett világába enged betekintést és egy izgalmas történeten keresztül meséli el, hogy az általad irányított karakter miképpen próbálja leleplezni a Las Vegas hangulatát idéző Fortune City fölött uralkodó The House nevű bűnbanda tevékenységét.

A sorozat veteránjainak számító Ghost Games által fejlesztett Need for Speed Payback visszatér a klasszikus NFS részek nyitott felépítéséhez egy olyan helyszínen, mely egyaránt tartalmaz forgalmas városi szakaszokat, hegyvidékeket és zegzugos kanyonokat is, melyeket teljes szabadsággal be is járhatsz. A játékban helyet kapó dinamikusan változó napszakok miatt a helyszínek szinte életre kelnek, ami a realisztikus látványvilággal körítve egy igazán emlékezetes elegyet alkot, amit single player módban és a haverokkal közösen egyaránt kipróbálhatsz.

A Need for Speed Payback-et november 10-től PS4, Xbox One és PC platformokon a készlet erejéig egy ajándék DLC csomaggal vásárolhatod meg, mellyel egy platinum autócsomaghoz, illetve kerékfüst DLC-hez nyerhetsz hozzáférést.  Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-11-07 11:58:57
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére