Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Előrendelhető a Murdered: Soul Suspect PS3-ra!

788
Eleged van már azokból a játékokból, amiben alig kell gondolkoznod? Egy kis nyomozásra vágysz, de a hagyományos kalandjátékokban látott minimális játékmenetnél többet szeretnél kapni? Akkor a Square Enix játéka épp Neked készült: a Murdered Soul Suspect ugyanis a kaldn, a rejtély és az akció ügyes keveréke. Már az indulása izgalmakat sejtet: a feladatod az, hogy megfejtsd saját halálod bűnügyét!

Murdered Soul Suspect 01 PS3 Murdered Soul Suspect 02 PS3

A Hatodik Érzék óta tudjuk, hogy a túlvilági esetek a rejtélyes, nyomozgatós történeteket eszméletlen módon fel tudják dobni. Videojátékos formában azonban egészen ritkán ötvözik a túlvilágot és a bűnvadászatot - legutóbb épp a szintén PlayStation 3-as BEYOND: TWO SOULS merészkedett erre a talajra. A Murdered azonban valóban a nyomozásra koncentrál, az akció itt csak másodlagos szerepet játszik. Ronan O'Connor detektív szellemként a saját holtteste mellett találja magát, Salem városában - az ügy megoldása közben pedig sötét erőket és még veszélyesebb konspirációkat leplezhet majd le nem is akármilyen módon. Szellemként nem mozgathatod majd a környezeted tárgyait, nyomozáskor tehát inkább a jelenlévő karakterek szemszögére kell támaszkodnod (hiszen őket megszállhatod majd, némileg korlátozott módon). A nyomozó halála pedig csak a kezdet, hiszen a túlvilági játszmában nagyobb a tét, mint egyetlen ember élete....


A Murdered: Soul Suspect PlayStation 3-ra június hatodikán jelenik majd meg, a játék pedig már előrendelhető üzletünkben! Ha más konzollal rendelkezel, akkor se csüggedj: a játék megjelenik még PC-re, PS4-re, 360-ra és Xbox One-ra is!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-05-25 15:27:45
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére